Post voor Colinda

Post voor Colinda

We vallen ook nog gelijk in het postmoment van Colinda. De kinderen begrijpen af en toe niet wat er met haar is. We zijn zo gek als een deur, de wellness zijn ze blij mee en zijn ook wel trots met wat we doen. Ook worden er foto’s toegestuurd en heeft ze een gedicht van haar moeder gehad. Ook laat Colinda weten dat ze naar haar ouwe wil, dat is 25 juli. Ik heb mijn beslissing genomen. Uit dit vraagt Wilco. Ja antwoordt Colinda. Iris haar dochter was ook nog van de trap gevallen. Net haar moeder lacht Colinda. Ze had er al over gedroomd en is toen tijdens het bezoek hier niet naar boven gedaan. Thuis is ze toen van de trap gevallen. Ook gaat ze een andere opleiding op pakken. Goede post dus aldus Wilco, ja lacht Colinda haar toe. Ook is er nog een stukje geschreven over Tineke. Het is een bijzondere actie van Tineke die in het bed van Wilco en Colinda ging liggen. Je bleef ook zo netjes! Ook geven ze Wilco helemaal gelijk met betrekking tot Tineke. Colinda is in ieder geval blij met haar post. Nu blijft de grote vraag of ze eind juli naar huis gaat. Echter is dat nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *