Ook in Utopia wordt het warm!

Ook in Utopia wordt het warm!

De morgen in Utopia is weer gestart, de bewoners stonden op hun gemakje op en al snel wordt duidelijk dat ook de bewoners gaan genieten van het mooie weer. De zwembadpomp wordt dan ook aangezet door Wilco en Ivan die vervolgens trouw de koeien gaan verzorgen. Het genieten zal waarschijnlijk vanmiddag plaats vinden momenteel is er wel enige productiviteit te bespeuren. Zo wordt er gewerkt op de akker! Bjorn is erg enthousiast als de taken door Nicole verdeeld zijn. Wij gaan ervoor. Wij Utopianen zetten het werk van Chris voort. Lang leve de tuin. Lang leve de akker! schreeuwt Bjorn blij. Het groepje wil de tuin van Chris dus verder op pakken. Zo harken Ivan en Nicole erop los en zaaien Gabriëlle en Bjorn allerlei plantjes. We zijn benieuwd wat het uiteindelijke resultaat gaat brengen. En uiteraard of deze dag ondanks het weer nog meer gebeurtenissen gaat opleveren. We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 21:09

  Wat fijn dat de Utopianen zo enthousiast het werk aan de tuin van Chris voortzetten. Geweldig. Dit zal Chris heel fijn vinden. Die kan nu samen met zijn vader Utopia op TV volgen en ook zien dat ze uit respect aan hem de tuin goed onderhouden.

 2. Hortence. at 14:36

  Wilco werk zo hart.Hij mag wel in dat huis van kris gaan slapen.Wilco heeft ook goede bed rust nodig.
  Wat ik al aangaf ,dat ik die kris op de mark zag.Hij praat niet negatief over ze hoor.Hij neemt het op voor ze.Die Kris is echt een goede vent.

 3. Marja at 09:52

  ben blij dat er nog een paar mensen enthousiast zijn om het werk van Chris niet te laten verslonzen.
  De rest zal wel weer doen wat ze altijd doen, NIETS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *