Naomi en de verloren armband

Naomi en de verloren armband

Naomi heeft voor haar verjaardag een mooie armband van haar “vriendje” Gio gehad. Maar met die armband is iets mis, toen Naomi samen met Gio bezig was de stallen schoon te maken deed ze een schokkende ontdekking. Ze kwam erachter dat ze het armbandje verloren is. Ook heeft ze geen enkel idee waar de armband kan zijn. Kortom dat betekend dus zoeken, en dat doet Naomi dan ook. Heel de loods wordt overhoop gehaald, kastjes uitgespit en zelfs buiten gekeken. Tot nu toe met weinig resultaat wat Naomi bijna tot tranen drijft. Gio maakt zich echter wat minder zorgen en stelt haar gerust. Het is immers maar een armband. Echter is dat het verkeerde antwoord want Naomi word alleen maar bozer en bozer. Voor haar is die armband immers speciaal. Zal Naomi de armband nog kunnen vinden? Naast de zoekpartij is het erg rustig in Utopia. En zodra er weer wat nieuws te melden is doen we dat uiteraard voor je!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Tony at 16:32

  Nu is ons kleine meisje weer haar armband kwijt.
  Van de week stond ze af te drogen en toen zei Laura-potje tegen Gaby en Tneke, dat het een schande was, dat ze haar (Naomi) lieten afdrogen….
  Nu moeten ze zeker weer met zijn allen gaan zoeken naar haar armbandje.
  Straks is ze weer een week ziek=lui …..

 2. Hortence at 08:57

  Die Naomi is gewoon een varken .Heb geen ander word voor.Kijk die kamer waar ze slaapt.Wat een rotzooi .Dat ze zich niet voor schaamt .Ze doet geen moer daar .Ruin dan op waar je slaapt.Een vuile kamer daar wordt je ook niet van.

 3. Anja at 08:00

  Ach ja, Naomi is altijd alles kwijt, wat een rommelkont, laatst ook al ,het stickje van het foto toestel, wat slordig toch, een echte puber die nog veel moet leren!!!!!!!!

 4. Marja at 22:24

  Naomi ruimt nooit wat op en is altijd alles kwijt. Ze kan ook niet zoeken, dus zal iedereen wel ingeschakeld worden. Zal wel in haar bed liggen, daar brengt ze al haar tijd door

 5. adriana46 at 21:49

  Arme koeien 🙁 Die armband zal hen zwaar op de maag liggen. Hebben ze al de uitwerpselen van de koe en Klaver nagekeken. Vies werkje, maar wie weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *