Laura en Gabriëlle over de nominaties

Laura en Gabriëlle over de nominaties

De nominaties komen steeds dichterbij, dus Laura en Gabriëlle besloten daar eens even over te praten in het zonnetje op de schommelbank.

De twee dames bespreken eerst eens wie er mogelijk kans maken. Zo denken ze dat Tineke, Gaby en Colinda wel stemmen kunnen verwachten. Maar dat Joey stemmen krijgt is ook niet uitgesloten. Ook verwacht Gabriëlle dat er wellicht mensen voor Laura gaan. Laura denkt dat die kans er wel is, zo denkt ze van gelovige Gaby ook wat stemmen te krijgen. Ook weet Laura zo goed als zeker dat Tineke en Colinda hun volledige stemmen op Joey zullen inzetten. Laura gaat haar stemmen niet verdelen zo bekend ze aan Gabriëlle, ze wil haar stemmen op één persoon richten. Maar wie? Dat laat ze nog niet echt los. Ook Gabriëlle vind het lastig  om haar keus te maken maar geeft wel toe ook op één persoon te stemmen. Maar je kunt door verschillende redenen voor iemand kiezen. Als je kijkt naar jouw Utopia en het groepsbelang. Laura kan zich daar wel in vinden. Ja en daardoor weet ik ook wel wie toegevoegde waarde heeft. En dan weet ik het eigenlijk al wel. De spanning in Utopia begint langzaamaan toe te nemen. Wie maken er kans om op de schopstoel terecht te komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. ah at 12:38

    Vooral Wilco (de Rat) mag er voor mij uit. Gisteravond heeft hij laten zien hoe hij over zich zelf denkt. (zonder hem wordt het niks in Utopia). Geen groetjes van Andreas.

  2. Hortence at 09:06

    Tineke,Gaby en Joey komen op de stoel.Volgens mij hoor.Die Laura B moet uit kijken.Die Laura moet niet zo roddelen .Het is verder een leuke meid.Heel een pracht van een lichaam,mooi haar. dat roddelen
    verpest het voor haar.laat Naomi ze doet het zelfs.Gio zegt tegen haar dat hij geen verkering met haar wilt.Dus laat maar gaan.Van al dat huilen gaat Gio toch niet van gedachten veranderen.Hij sliep op de bank om haar het goed kenbaar te maken.Hij wil ook niet dat ze achter hem aan kom als ze buiten is .Heet hij gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *