Een geheim pakket voor Mark.

Een geheim pakket voor Mark.

 

Het heeft even op zich laten wachten, maar uiteindelijk is het daar.

LauraB druk op de knop en laat het alarm afgaan. Iedereen ligt lekker op een plekje in de zon, daar moeten ze snel van afkomen om zich richting de loods te begeven. De reden is dat er een pakket is binnengekomen en wat daar in zit moet de hele groep zien. Het cadeau voor Mark is later binnen gekomen dan verwacht, daarom kan hij het vandaag pas krijgen. Met het mes van Vanessa maakt hij uiterst voorzichtig en secuur  het pakket open. Het is een verlicht bord voor Le Luifel. Je kunt aan Mark zien dat hij heel blij is met het cadeau, Mark kennende, geeft hij namelijk niets om cadeaus, maar dit vindt hij wel heel erg leuk. Voor de patatbakker Mark is dit een geslaagd cadeau.

Een geheim pakket voor Mark2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 21:08

    Cadeau voor Mark, van wie? Van de Utopianen?. Ik heb van dit plan nooit iets meegekregen, maar ik lees hier ook niet alles op de site. Ik denk dat Mark dit vast zelf heeft besteld en betaald (van de gemeenschap neem ik aan). Hij heeft als het dan inderdaad een cadeau is van de Utopianen, wel van dit plan afgeweten, want hoe anders hebben ze dit kunnen betalen. Zal toch wel via een betaling gaan en Ja Mark “beheerst…”de financiën. Toch wel handig boekhouder zijn, zeker als eigenaar van Le Luifel. Zo hoef je geen speciale permissie te vragen, maar kun je als boekhouder meteen “kordaat” te werk gaan… 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *