Twee artiesten voor de prijs van één.

Twee artiesten voor de prijs van één.

Er komt een mailtje binnen en Joey leest deze hele leuke mail voor waar ook LauraB en Giorgio bij zitten.

Joey begint te lezen: Nog nooit hebben jullie een duo in Utopia gehad, daarom willen we het volgende voorstellen. “Een concert van twee artiesten voor de prijs van één.” Joey vervolgt met het verhaal en zegt, “Nick en Simon.” Op 16 september 2015 hebben deze mannen nog een gaatje in de agenda. Het duurt weliswaar nog even maar toch willen wij jullie graag een voorstel doen. Als jullie ermee akkoord gaan, komen we graag met de zomer langs om over de financiën te hebben. We horen graag van jullie, met vriendelijke groet Paul Yong artist and company. “BOEM”, zegt Joey. LauraB zegt “Dat is vet, die zijn echt leuk”. Allen vinden het super gaaf, later loopt Laura in de keuken en Joey zegt tegen haar dat Nick en Simon in september zullen komen. Laura zegt “WAUW” iedereen is super blij en ze begonnen gelijk fanatiek te zingen “Rosanne”.

De inwoners zullen nog even geduld moeten hebben, maar verwachten op 16 september Nick en Simon in de loods. Hebben jullie er al veel zin in?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *