Bjorn ziet Gina wel zitten.

Bjorn ziet Gina wel zitten.

Bjorn ziet de mogelijke nieuwe bewoonster Gina van Utopia wel zitten. Echter laat hij zich niet echt afleiden. Voor Bjorn is het lastig dat hij niet echt een maatje heeft, gezien al die stelletjes om zich heen. Maar met de komst van Gina, zou wel eens verandering in kunnen komen. De roodharige Gina, die aardig kan kletsen, maakt een positieve indruk op hem. Maar de vraag is of zij nu blijft of de andere mogelijke bewoner Marcel, Bjorn wil ook blijven. Bjorn houdt daarom alvast een kort pleidooi waarom Utopia voor hem nog geen exit is. Je kunt het maar vast gedaan hebben.

Bjorn zegt tegen Gina, ik zit nu op de bank en ik wil hier heel graag zijn, Ik ben hier binnengekomen met een paar doelen en gedachten die ik hier wilde uitwerken. Het professioneel maken van de webshop, het contact maken met klanten, het visitekaartje. Daarnaast ben ik nog bezig met het organiseren van een groot feest hier in de zomer. Voor de rest legt hij uit wat hij hier allemaal al verwezenlijkt heeft maar dat hij nog lang niet klaar is. De nieuwe bewoners horen zijn verhaal aan, maar besluiten zelf om weinig terug te zeggen. Laten we eerst maar eens de stemming van zondag overleven.

Zou Bjorn ook een goede indruk achter laten voor de mogelijke nieuwe bewoonster of bewoner om zijn overleving te vrijwaren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *