Wat vinden de bewoners van de nieuwe?

Wat vinden de bewoners van de nieuwe?

Wat vinden de bewoners van de nieuwe potentiële bewoners Marcel en Gina? Na binnenkomst en voorstelronde gaan Laura en Laura even bespreken wat ze van de twee vinden. Dit doen ze hoe kan het ook anders op het wel bekende bankje. Maar ook Tineke praat alvast met Marcel en lijkt hem een beetje te sturen wie hij eventueel naar huis kan sturen…

Gina valt meteen in de smaak bij Laura en Laura. Over Marcel hebben de twee wel wat commentaar. Hij is meer van de bla bla, een nieuwe Bjorn, aldus de Laura. Gina is volgens Laura gewoon een lekker fris ding en dat is beter dan een getrouwde man die kinderen thuis heeft zitten. Ook LauraB kan zich erbij vinden en hun voorkeur gaat vooralsnog naar Gina.

Tineke heeft zich op Marcel gericht, zij probeert hem een beetje gerust te stellen. Al snel start er een gesprekje tussen hun. Ze grapt schat, als je mij weg stuurt is dat plekje voor jou. Marcel weet moeilijk hoe hij moet reageren. Wel oppert hij dat ze wellicht een andere uitdaging nodig heeft in Utopia. Maar Tineke denkt daar toch iets anders over.  Nee, ik heb echt heimwee is haar antwoord. Ik heb net een kleinkind gekregen en er is een generatiekloof. Ik ben natuurlijk wat ouder dan rest. Maar of Marcel deze sturing ook op zal pakken is nog even afwachten natuurlijk. Eerst mogen de twee nieuwelingen 4 dagen genieten van Utopia. Daarna blijft er één over, Marcel of Gina. En een van de twee mag dan de keuze maken wie van de genomineerden Utopia definitief moet verlaten.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 23:47

  Colinda gaat weg, zodat het wellness huisje vrij komt en Gina daar een kapsalon van maakt. Dan krijgen we de volgende verhaallijn: concurentie tussen de kapsters Gaby en Gina, die uiteindelijk toch weten samen te werken….of nee natuurlijk niet, voor de kijkcijfers wordt het veel ruzie en drama tussen die twee! 😉

  • anneke g at 11:53

   Goed idee maar Gaby is geen kapster als je haar moet geloven is ze in der korte leven al van alles geweest.
   Eigenlijk moeten de gene die op de schopstoel zitten niet mogen stemmen ,en Tineke moet helemaal der mond houden want die wil er uit en gunt Gina nu al niks laat staan als ze der in blijft kan dan heel gezellig worden. Dan maar Colinda eruit.
   Zal leuk zijn als ze der alle twee er in blijven als vervanger voor Chris

 2. Ladybug at 23:34

  Ik kies voor Gina en hoop dat ze of Gaby of Naomi naar huis stuurt. Die Diva met haar gezever tegen Marcel getver. Zet die troon maar in het midden van de tuin met de Diva er op.Hebben ze gelijk een “kunstwerk “in de tuin haha

 3. johanna at 17:52

  Ik vind dat tintje naar huis kan gaan dat mens jankt alleen maar en doet nix.Coli da en wilco mogen ook weg van mij, dus ben benieuwt

 4. Toet at 15:25

  Björn moet blijven.Hij is beschaafd en aardig.Tineke moet blijven laat ze maar betalen om naar huis te mogen.Veel belooft maar niet gedaan.Wat een huilebalk.Colinda moet weg en er achteraan jaaaa juist onze lelijke tuinkabouter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *