Ivan en Nicole in gesprek met elkaar

Ivan en Nicole in gesprek met elkaar

Vanmorgen schreven we er al over dat de relatie tussen Ivan en Nicole niet echt goed bleek te lopen. Na de intrede van de nieuwe potentiële bewoners besloot Ivan het gesprek met zijn liefde aan te gaan. Eenmaal aangekomen in het cordwood huis geeft Ivan toe dat hij Nicole alleen maar wilde beschermen. De woorden van Ivan doen haar wel wat en wordt er zelfs emotioneel van. Nicole geeft toe dat ze bang is om hem kwijt te raken. Ik wil het in jouw ogen heel goed doen. Als jij me dan wijst op mijn tekortkomingen dan komt dat tien keer harder aan. Ivan probeert haar te troosten, hij is trots op wat ze tot nu toe bereikt heeft. En hij wil dat Nicole zich goed voelt in Utopia. Nicole geeft aan dat ze de bouw misschien beter niet had moeten doen. Ik vind het de eerste dagen leuk maar daarna niet meer. Ik ben snel afgeleid. Maar ondanks dat gaat ze na het drogen van haar tranen stug verder. Ze wil het proberen zo ver mogelijk af te krijgen vandaag. Ivan oppert dat ze hulp moet vragen maar dat wil Nicole niet. Ivan sluit het gesprek af met een ik hou van jou en een knuffel. Nicole is blij dat Ivan het gesprek is aangegaan. Zou het weer goed zijn tussen de twee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 12:57

  Die jonge meiden zijn er een met een gebruiks aanwijzing ze willen van alles maar na een paar weken is het niet leuk meer.
  De vrouwen kunnen wel gesponserd worden door page wat een jankers allemaal.
  En ze wil geen hulp stom alle hulp is welkom des te eerder klaar kan je open.
  Als Colinda weg gaat kunnen ze daar ook een B&B doen en in die van Nicole ook hebben ze er 3
  volgens mij hebben ze al niet voor 1 B&B genoeg die willen komen
  Waar het gebouw van Nicole anders voor gebruikt worden dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *