De relatie tussen Ivan en Nicole loopt niet goed

De relatie tussen Ivan en Nicole loopt niet goed

We schreven er al eerder over, Ivan en Nicole hadden gisteren een conflict en het lijkt steeds slechter te gaan in hun relatie. Zo ook gisteren avond voordat de twee gingen slapen hadden de twee een discussie waar ze eigenlijk niet uit kwamen. Ivan vindt dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Enkel heeft hij gezegd dat Nicole meer haar dingen moet gaan doen, zaken moet oppakken. Ze zou meer kunnen doen dan ze nu doet, aldus haar vriend. Ik snap dat je wordt geënthousiasmeerd door al die prikkels, maar neem dan ook niet van die grote projecten op je! Nicole daarentegen vindt het vervelend dat ze het gevoel krijgt hem steeds te moeten pleasen. Ze zit in Utopia voor zichzelf, niet voor Ivan. De twee komen er niet uit en gaan apart slapen.

Vanmorgen hebben Wilco en Ivan de koeien verzorgd en Ivan besluit de kwestie ook nog eens te bespreken. Wilco ziet namelijk dat er iets aan de hand is en vraagt er ook na. Is het misschien het cordwood huis? Nee antwoordt Ivan, het enige wat ik van mensen verwacht… Het enige wat ik van haar verwacht is dat ze doet wat ze zegt. Ook had Ivan overwogen om haar 3 stemmen te geven. Maar dat is niet de juiste manier voegt hij eraan toe. Wilco hoort het verhaal aan en snapt het wel. Hij stond ernaast toen Ivan zijn kritiek uitte op Nicole en vond alles wat hij zei waar.

Nicole zelf is ook niet helemaal vrolijk. Zo zoekt Ivan sinds hun strubbelingen meer aandacht van andere vrouwelijke bewoners. En zei hij vanmorgen tegen LauraB dat ze een vrouw naar zijn hart is. Het wordt uiteraard uitvoerig besproken en Gabrièlle en Tineke vinden het een rotstreek. Wel lijken de woorden die Ivan eerder uitsprak wel te zijn aangekomen. Nicole is namelijk druk bezig met de bouw van het cordwood huis. Maar of het nog goed komt tussen die twee is natuurlijk nog even afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *