Een dag vol verrassingen in Utopia

Een dag vol verrassingen in Utopia

Na de nominaties blijkt de rust weer terug gekeerd in Utopia. Althans zo lijkt het, deze dag zit namelijk vol verrassingen! Zo zagen we Ivan en Gio druk bezig in de wei en van alles klaarzetten voor een picknick. Niet veel later lokt Gio Nicole mee en al snel wordt duidelijk dat de picknick voor haar is. Ivan komt nog even terug op de ruzie van gisteren maar dat had hij beter niet kunnen doen. De picknick die gezellig zou moeten worden veranderd opnieuw in een conflict. Zo vindt Ivan het niks dat Nicole in haar eigen bed heeft geslapen en dat gebeurd altijd als er iets tussen hun speelt. Maar volgens Nicole somt ook op wat er aan Ivan mankeert. Hij is onbeschoft en de manier waarop hij soms doet kan echt niet. Hij gedraagt zich als MR perfect en Nicole doet alles fout. De streamlocks vliegen ons vervolgens om de oren en de twee kibbelen nog even verder. De oh zo gezellige picknick wordt beëindigt als Ivan kwaad weg loopt…

Maar er is ook nog een leuke verrassing te melden! Zo heeft Gio een leuk mailtje ontvangen dit naar aanleiding van zijn presentatie van de stemronde. Gio krijgt binnenkort bezoek van Ron Boszhard! Hij wil Gio wat skills met betrekking tot het presenteren bij leren en zal 19 mei langs komen. Gio is erg enthousiast en is blij. On Believable roept hij blij.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Anja at 16:04

  Ja natuurlijk, joyie deed het ook altijd goed, dit is voor op gezet, denk je nou echt dat ron bosschaart zit te kijken op dit tijdstip?

  En Nicolle, kies voor jezelf, wat een autoriteit is Ivan, zo behandel je je vriendin niet.

  • adriana46 at 17:56

   Precies David, het voorop gezette script. Dat zijn wij inderdaad al wel gewend. Een nieuwe inwoner meldt zich met idealen en hop: direct staan er deskundigen klaar. Hoezo heeft de regie een vinger in de pap…. 😉 “echt wel!”.

   Ron Boszhard zal het verder niet interesseren wie hij daar het vak moet trachten bij te brengen…. hij beurt zijn gage toch wel. Al zou het een doofstomme zijn die hij tot presentator zou moeten opleiden 🙂 Tevens krijgt hij zo ook weer eens (gratis) wat aandacht. Mooi meegenomen voor Ron.

   Echter ik denk niet dat Ron een presentator van Giorgio kan maken. Het zit er gewoon niet in. En uuuhhhhh, nu ben ik toch mijn tekst kwijt uuuuhhhhh als Giorgio het leert, dan neem ik ook contact op met Ron Boszhard. Nooit te oud om te leren en roem op latere leeftijd is ook wel leuk.
   Fijne dag nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *