Bjorn over de stemming

Bjorn over de stemming

Bjorn is naast Colinda en Tineke een van de genomineerden, dit is in de tweede nominatieronde van Utopia 2015 bepaald. Samen met Gabriëlle spreekt hij erover. Bjorn had het al een beetje aan zien komen. Doordat Gio op het laatste moment 3 stemmen gaf aan Bjorn is hij op de schopstoel terecht gekomen. Het was de doorslag. Het is een tactische stem aldus Bjorn, heel slim. Ik zag dit al aankomen. Maar vindt het wel vervelend, hoe moet je jezelf verbeteren als iemand je niet mag? Ik had Gi er ook drie kunnen geven omdat het niet botert. Maar waarom zou ik dat doen? Ik heb geen probleem met Gi. Er is een probleem tussen ons dat zeker. Ik geeft geen drie stemmen omdat ik weet dat hij mij drie stemmen gaat geven. En stel dat Gio er nog over 2 maanden is geef ik hem ook geen 3 stemmen omdat hij mij ze gegeven heeft. Zo zit ik gewoon niet in elkaar. Gabriëlle hoort het verhaal aan en zegt er verder weinig over. Kunnen we nog een gesprek tussen Bjorn en Gio verwachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. theo 076 at 09:46

  Ik zie het zo,je hebt daar 4 groepen
  1 de ratten
  2 de klaplopers
  3deklaplopers/kletsers
  4 nuttige bewoners

  GIO behoort tot groep 1 en 2

  mark en bjorn mogen van mij ij groep 4

  Tineke was een makkelijke prooi die door de rest dood is gepikt

  Bjorn en Naomi kunnen hel trots op zichzelf zijn,om te kotsen helaas…………..

 2. Ladybug at 20:26

  Gio is voor mij helemaal door het ijs gezakt. Toen hij de markt deed deugde er niets van.
  Nu Bjorn en Ivan het hebben georganiseerd was het perfect. Achteraf zeuren dat hij er niet bij betrokken werd.Dan Bjorn met 3 stemmen een trap onder de gordel geven.Nee, tegen Ivan durft hij niet!
  Misselijke babyface, ga naar huis en neem je matras mee, want daar wil toch niemand meer op slapen.

 3. Marja at 14:31

  Natuurlijk wil Gio Björn er uit zien te krijgen, dan kan hij se markt weer doen. Als hij het alleen moet doen loopt het allemaal in de soep, krijgt hij hulp, dan kan hij de schuld afschuiven.

 4. Mjo at 13:45

  Bjorn, het wordt tijd dat je je wat harder gaat opstellen. Zoals je nu vertelt en denkt over het stemmen, zet geen zoden aan de dijk. Want door al die gehaaide figuren/haantjes in Utopia, delf je met al je fatsoen het onderspit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *