Utopia nieuwtjes 21 april

Utopia nieuwtjes 21 april

Het laatste Utopia nieuws van 21 april vindt je hier terug. Kleinere gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Ivan en Wilco hebben de koeien verzorgd. Maar dat verliep niet helemaal soepel. Zo kreeg Wilco de melk slang van de machine er niet vanaf en wilde Ivan hem te hulp schieten. Echter trok hij iets te hard met als resultaat een kapotte melkslang. Later vertelt Ivan het verhaal van de kapotte melkslang aan Gio. Het komt erop neer dat de koeien met de hand moeten worden gemolken tot de melkmachine is gerepareerd. Ivan weet alleen niet hoe dit moet en Gio beloofd hem te leren hoe het moet.
 • LauraB en Naomi hebben vanmorgen post ontvangen. LauraB vooral leuke post en Naomi wat strengere. In de post van Naomi staat een bepaald advies. Als ze zich niet aanpast krijgt ze volgende maand geen post. Gelukkig is Naomi wel blij met haar post.
 • Na de nominaties was Naomi een beetje emotioneel. Dit omdat ze een publieksstem gehad heeft. Ivan komt er al snel bij zitten, hier lees je het complete verslag terug.
 • Colinda daarin tegen is niet blij dat ze genomineerd is. Ze had buiten een gesprek met Wilco en dreigt haar 24 uur aan te vragen. Ze wil nu echt niet meer in Utopia blijven en wil het straks al laten weten aan de rest. Tineke is vrijwel zeker dat Tineke ook gelijk mee gaat. Wilco probeert haar nog een beetje om te praten en adviseert om het allemaal nog even af te wachten. Maar dat ziet Colinda niet zitten. Ze wil op een spectaculaire wijze Utopia verlaten. Wordt dus vast en zeker vervolgd.

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 20:29

  Collie is heel vervelend! Eerst blij zijn dat Wilco blijft en nu ze stemmen heeft gekregen wil ze naar huis. Maar ze gaat echt niet hoor.Daar geloof ik niets van.Zoals ze altijd zelf zegt: ze zit in haar emotie….
  kreunnnn…..

 2. Tony at 16:14

  Kunnen we de naam Naomi even niet meer uitspreken svp !!
  Wat een ellende, als je die ziet in Utopia zeg.
  Ze maakte pasgeleden wel een mooie duik in het zwembad. Ik dacht nog: pas op je spiertjes……

  • anneke at 18:14

   De mensen met een spierziekte net als haar worden volgens mij niet meer gelooft omdat ze niet voor doet als zieke.
   Ze heeft alleen pijn als het haar uit komt en dat laat ze blijken als er gewerkt moet worden in huishouden ze op bed gaan met of zonder Giorgio

 3. Tony at 16:10

  Misschien hebben Colinda en Tineke wel gelijk ook, dat ze er uit willen !!
  De meesten, die daar zitten zijn zo achterbaks als wat, wat een stelletje engbekken ….

 4. Sandra at 15:14

  Als Colinda en Tineke er uit gaan met een 24 uur.
  Moet Bjon er dan ook uit of is het dan niet nodig dat er iemand uitgaat?

 5. Hortence at 14:47

  Naomi moet zich van haar ouders aanpassen ? Zien haar ouders ook hoe haar kamer uit niet en hoe ze zich laat misbruiken door Gio.Gio wilt niet ,toch gaat Naomi met Die gozer naar bed.Ze moet gewoon boven gaan slapen bij de ander en niet meer naast Gio.Gio is al voor haar op de bank gaan slapen.Dat ze nog niet haar ogen kan openen ???? Wanneer dan ,als er en kind van Gio in haar buik ligt ?

 6. Marja at 14:36

  Moet het nog zien dat colinda weggaat. En waarom moet Naomi getroost worden, publieksstemmen zeer terecht, hadden nog veel meer stemmen moeten zijn voor dat luie wicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *