Tineke, Colinda en Bjorn zijn de genomineerden

Tineke, Colinda en Bjorn zijn de genomineerden

Tijd voor de nominatie ronde, welke bewoners worden er genomineerd? Gio neemt dit keer de presentatie op zich en als alle bewoners er klaar voor zitten legt hij nog eens uit hoe het allemaal werkt. Daarna maakt Gio de publieksstemmen bekend. De eerste gaat naar Tineke, de tweede is voor Naomi en de laatste gaat naar LauraB. Dan begint de stemming van de bewoners. Tineke neemt het voortouw en gaat als eerste.

Tineke vertelt dat het Utopia niet haar Utopia is. Ze had heimwee en had / heeft last van haar mede bewoners zoals ’s nachts. Die geluiden wil ze liever niet horen en wellicht is er wel sprake van een te grote  generatiekloof. Dan maakt ze haar stemmen bekend, één gaat er naar Joey en de andere twee gaan naar LauraB. LauraB beschuldigd haar om dingen die er niet zijn. Ze doet niets in het huishouden en zegt nooit sorry.

Colinda is daarna aan de beurt, ze kiest voor zichzelf. En geeft ze alle 3 aan Joey. Eigenlijk wilde ze op Tineke stemmen maar het is nu tijd voor payback time.

Nicole geeft twee stemmen aan Tineke, ze gunt het Tineke om naar huis te gaan. Haar laatste stem gaat naar Gaby. Ze moet meer vanuit zichzelf gaan doen.

Naomi vindt de stemming wederom moeilijk. En vind het belangrijk dat Utopia gezellig is voor iedereen. Ze heeft het gevoel dat Tineke vaak niet oprecht is en ze zorgt voor veel negativiteit. Daarom krijgt ze 3 stemmen.

Gabriëlle houdt het kort, ze geeft 3 stemmen aan Tineke. Dit omdat ze hier met een doel gekomen is maar deze vervolgens niet heeft uitgevoerd. Ze heeft veel heimwee en ziet haar dan toch liever naar huis gaan ondanks dat ze een lieve  vrouw is.

Ook Gaby houdt het kort, en geeft 3 stemmen aan Tineke. Je voelt je hier niet op je plek en het is wellicht beter om buiten de poorten verder te gaan.

LauraB staat voor positiviteit en ziet dat niet bij Tineke, vandaar 1 stem op haar. De laatste 2 stemmen gaan naar Colinda.

Laura vertelt dat ze al 15 maanden in Utopia zit, en heeft een hekel aan negatieve mensen. Vandaar dat ze haar 3 stemmen aan Tineke geeft.

Joey vertelt dat hij een leuke maar ook zware maand gehad heeft met de taak boodschappen. Colinda denkt niet aan de groep maar aan zichzelf. Daarom krijgt zij er 3 van Joey.

Bjorn zegt dat Utopia iets vrijwilligs is, je ben niet verplicht om in Utopia te zijn. En daarom gunt Bjorn Tineke om naar huis te gaan en geeft 3 stemmen.

Wilco geeft 3 stemmen aan Bjorn. Hij heeft overal een excuus voor en daarom krijgt hij 3 stemmen als waarschuwing. Als je je fouten gewoon toegeeft worden het geen falen.

Ivan vond het dit keer lastig, er waren een aantal mensen waarop hij zou kunnen stemmen deze maand. En noemt vervolgens de namen op, Gio, Naomi, Gaby en Colinda. Maar Tineke gaan zijn stemmen naar. Dit omdat ze positief binnen kwam maar binnen één maand negatief was. In haar slaap roept ze zelfs nog dat ze naar huis wil en gaat. Dat is in Ivan zijn ogen onverantwoord en ondanks dat hij haar een top wijf vindt gaan zijn stemmen naar haar.

Gio heeft gestemd op iemand waarmee hij geen klik heeft. Dat heeft hij in zijn Utopia verblijf nog nooit mee gemaakt. Bjorn krijgt daarom 3 stemmen.

EINDSTAND:
Tineke – 25 stemmen
Bjorn – 6 stemmen
Colinda – 5 stemmen
Joey – 4 stemmen
Lau B – 3 stemmen
Naomi – 1 stem
Gaby – 1 stem

De tweede stemming van Utopia 2015 zit er weer op. Dit houdt in dat Tineke, Colinda en Bjorn zijn genomineerd. Uiteindelijk mag de potentiële bewoner die zondag verkozen wordt als vaste bewoner beslissen wie van de genomineerden definitief naar huis moet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Tony at 06:55

  Waarom geeft Wilco gewoon geen 3 stemmen aan Naomi i.p.v. aan Björn ?
  Dat durft hij zeker niet…
  Hij heeft het niet meer naar zijn zin, maar je ziet nu dat het ook een link mannetje is !
  En Ivan …. een beetje minder mag ook wel hè ! Je kan sommige dingen ook anders brengen of zeggen…

 2. Ladybug at 20:18

  Gio moest en zou de stemming leiden i.p.v. Joey. Ga maar eens spraaklessen nemen of ga op school je best doen. Wat stond daar een verschrikkelijke stuntelaar! Hij gaf Bjorn uit rancune 3 stemmen. Bah!
  Toen Ivan en Bjorn keihard voor de markt aan het werk waren, lag hij om de haverklap in bed met zijn wipkip te eten of te wippen! Wanneer zeggen de bewoners wat ze van hem denken in zijn gezicht i.p.v. achter zijn rug?? Wanneer zijn we van die kinderachtige babyface verlost?

 3. anneke at 18:04

  Ik neem aan dat Mark 3 stemmen geeft aan Tineke.
  Wilco met zijn groot spraak van ik geef stemmen aan Mark kon je verwachten dat dat niet ging gebeuren.
  Ik had verwacht dat Naomi ook meer kreeg omdat de meiden elke keer zeggen dat ze meer moet doen en toch geven ze stemmen heel vreemd

 4. Tony at 16:01

  Wat een stelletje nagemaakten lopen er daar rond zeg……
  Ik noem geen namen hoor….Joey, Laura, Laura B, Naomi, Gio, Wilco, Gaby…..

 5. Dachmar at 14:56

  Van mij hadden er anderen op de bank gemogen namelijk:
  Naomi is nog een kind en dan ook nog eens erg dom.
  Gaby voert totaal niets uit en hetgeen waar ze voor staat kent ze zelf niet eens, bovendien denkt ze dat ze de wijsheid in pacht heeft.
  Wilco gewoon omdat hij vreselijk irritant is.

 6. David Brigham at 12:17

  Wat een enorme ergernis weer!! Bjorn op de wip door rancuneuze Gio en irrationele Wilco, Col op de stoel door rancuneuze Joey en z’n slaafse wipkip —- en de echte niksnutten (Naomi, LauB, etc) ontspringen weer de dans. BAH! Blij dat ze in ieder geval de publieksstem hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *