Maken Colinda en Tineke stem afspraken?

Maken Colinda en Tineke stem afspraken?

Tineke en Colinda spraken gisteren al over het stemmen en vanmorgen zochten de twee elkaar weer op. De dames waren al vroeg bezig met het bespreken van mogelijke stem afspraken..

Tineke zegt tegen Colinda dat ze haar enigste vriendin in Utopia wil helpen. Als ze iets kan doen om met haar stemmen Collinda veilig te stellen doet ze dat. Tineke denkt er nu aan om 2 stemmen aan LauraB te geven en één stem aan Joey. Maar daarmee gaat het waarschijnlijk niet lukken concludeert Tineke, we moeten vol gaan. Dat is de enige manier! LauraB bemoeit zich met iedereen aldus Tineke. Maar wat later horen we Tineke tegen Colinda zeggen dat ze toch haar stemmen gaat verdelen over LauraB en Joey. En dan waarschijnlijk 2 voor LauraB… Colinda benadrukt dat ze gewoon voor haar gevoel moet gaan. Maar of Tineke daar Colinda veilig mee stelt?

Publiek kan niet meer nomineren

De 24 uur om te nomineren zijn helaas verstreken. Wie mogen de drie stemmen van het publiek ontvangen, blijft nog even spannend… Vanmiddag rond 12:00 uur zal de stemronde plaats vinden. Dan wordt pas echt duidelijk wie er in de gevarenzone kunnen komen. Wel kun je nog stemmen op de drie potentiële bewoners: Marcel, John en Gina. Je kunt nog tot vanavond 22:00 uur je voorkeur doorgeven. Klik hier om nog te stemmen op de drie potentiële bewoners.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 15:46

  hoop dat tineke blijft en colinda gaat . tineke moet erin blijven , heeft ze der zin niet , colinda eruit , zal fijn zijn als die plaats maakt . ben wel een keer klaar met der . om haar te zien daaro . heeft ze nog niet wat ze wilt , ze dacht dat ze niet in de gevarenzone kwam , wilco moest blijven toch van der , omdat zij dacht dat ze niet in de gevaren zone zou zitten . tja . zou me wezenloos lachen als zij eruit moet .

 2. David Brigham at 10:58

  Lekker doen dames, niet lijdzaam afwachten! (want Joey en LauB geven Col
  vrij zeker 4-5 stemmen, dus niks vrienden). Jammer dat Col te laf is en Wilco te eigenwijs om tactisch te stemmen samen met Tien: 9 stemmen verdelen over LauB en Joey, en met de publiekstem erbij, komt LauB op de wip ipv Col. Ook Naomi zou daar moeten zitten, maar ja, Ivan is te laf om op haar en LauB te stemmen (matrasjes van vrindjes!), ook al doen ze nog zo weinig.

 3. Farah at 10:29

  En maar blijven volhouden dat ze (Tineke) niet tactisch speelt. Ik hoop dat Tineke er lekker in blijft en Colinda naar huis gaat. Als ze zo graag naar huis wilt doe dat en wacht niet op een stemming.
  Haar inleggeld gaat dan naar een goed doel. Or Nah ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *