Joey heeft een groot hart voor Giorgio.

Joey heeft een groot hart voor Giorgio.

Joey zat gisteren aan de keukentafel achter de laptop, later komt Giorgio aan lopen en vraagt aan Joey of hij de aankomende nominatie mag presenteren. Joey reageerde niet bepaald enthousiast. Hij zei na een korte stilte en zonder zijn ogen van het laptopscherm af te wenden, “Kan je daar niet nog één keer mee wachten?” Giorgio gaf direct een duidelijk antwoord, “Nee.”

Hel leek even dat Giorgio naast de pot pieste bij Joey. Hij wil graag de presentatie van de aankomende nominatie presenteren, normaal gesproken is deze aan Joey besteed. Girogio heeft presentatoren aspiraties, maar kreeg van Joey nul op rekest.

Even later, wanneer Joey buiten wat frisse lucht binnenkrijgt en aan de picknicktafel zit, is hij voor Giorgio’s verzoek toch ontvankelijk. Giorgio zegt, “Het lijkt me al een tijdje leuk om de stemming te presenteren en aangezien jij het nu al vijf of zes keer gedaan hebt, dacht ik van: Ik vraag hoe Joey er tegenover zou staan.” Het lijkt het er op dat het nog steeds niet van harte gaat bij Joey, maar toch gaat hij akkoord. Joey zegt, “Je moet er wel rekening mee houden dat je het heel duidelijk uitlegt, alsof iedereen het voor de eerste keer meemaakt. Houdt er ook rekening mee dat het ernstig is, dus niet vrolijk.” Giorgio is heel erg blij en beide geven elkaar een stevige handdruk.

Hoe zou Giorgio het ervan afbrengen om de aankomende nominatie te presenteren? We zien het over een paar uur!

Joey heeft een groot hart voor Giorgio2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Therese at 19:34

  Wat hebben jullie toch tegen Gio , die jongen heeft tot aan zijn operatie zich UIT DE NAAD GEWERKT ,nu mag hij 6weken niets doen en wordt meteen behandel als een ZWART SCHAAP waarom????
  Dit gaat nu al vanaf Januari 2015 zo zijn jullie JALOERS dat hij gewonnen heeft en iets meer dan 23.000,00 euro NIET gewonnen hebben????
  Wat zijn jullie hier toch altijd GOED om iemand hier door de STRONT te halen.

 2. Hortence at 14:40

  Gio jij gaat geen steun van buitenaf krijgen.Door dat te doen.Je hebt je te vaak negatief gedragen,vooral naar vrouwen toe.Ga naar huis dat is het beste voor jouw Gio.

 3. adriana46 at 14:35

  Ik vind dat Joey het altijd perfect deed. Giorgio’s droom is inderdaad prensentator zijn, maar ondanks de “cursus” die hij op het Utopia terrein kreeg, “bakt” hij er nog steeds niets van! Toespraken gaan altijd met het nodige uuuhhh…. uuuhhhhh gepaard. Ik zag zojuist in een filmpje de toespraak van Ivan die hij gaf over hoe en waarom hij zijn 3 stemmen aan Tineke gaf. Nu die heeft het ook zeer zeker in zich presentator te zijn.

  Ik ben enorm benieuwd naar de beelden van Giorgio die de nominatie leidt. Maar zoals ik hem ken in al die tijd dat ik Utopia volg, zal hij het niet kunnen zonder zijn toegelaste (denk) pauze’s: uuhhh… uuhh… Dus hij zal de nominatie niet leiden, maar wordt 😉 lijden.
  Sommige dingen kun je niet leren. Je bent er voor in de wieg gelegd of niet. Giorgio’s kwaliteiten zullen wij nog moeten gaan ontdekken…..

 4. johan at 14:20

  Gio is de grootste hond in Utopia, ikke ikke ikke en de rest kan stikken. maar goed dat er utopia voor hem op zijn pad kwam anders was het echt een niets kennende lambal geworden.

  looser of utopia

 5. Wil at 09:42

  Dat presenteren zo ie zo kan gio niet, veel te druk met woorden schreeuw en gebaren, hij kan beter N school afmaken, Laat joey het maar doen, die hheft tenminste geen afgezakte puberbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *