Joey, stemmen voor een betere sfeer.

Joey, stemmen voor een betere sfeer.

Joey, stemmen voor een betere sfeer.  Ivan en Joey zitten gezellig bij elkaar zitten, samen beurtelings uit een beker (wij denken ijs) te eten. Ivan wil weten hoe Joey gaat stemmen. Ivan zegt dat hij morgen eerst de koeien gaat doen en dan de stemming. Ivan grapt dat hij morgen na de stemming een tatoeage door Joey wil laten zetten, maar alleen als Joey zich ook goed voelt. Mogelijk ben je door de stemming helemaal ondersteboven meent Ivan. Waarom grapt Joey, omdat ik van Bjorn 1 stem krijg, omdat ik hem altijd pest? Dan vraagt Ivan op de man af: “maar wat ga je morgen eigenlijk doen Joey?” Joey’s antwoord luidt: “alle drie de stemmen op Col natuurlijk. Als er iemand is waar ik last van heb gehad, dat is zij het wel!”

---- joey stemmen bjorn erbij

Bjorn kwam wat later aan wandelen en ving de laatste flarden van het gesprek tussen Joey en Ivan op. Bjorn is benieuwd en vraagt Joey of hij bang is om stemmen te krijgen. Joey antwoordt hem: “Ja, vast wel een paar. Of misschien wel helemaal niet. Weet je, het maakt me helemaal niet uit.” Bjorn antwoordt, onhandig lachend: “Ja, volgens mij zit je inderdaad op een punt dat het je allemaal niet meer kan schelen.”

Bjorn vindt het wel interessant, hoe de groep zich nu ontwikkelt. Het valt op: sinds er weer eetgroepjes zijn, zijn ook de Utopianen weer verdeeld in groepen. “Nee, niet echt saamhorigheid, hè’h?”, zegt Ivan smalend. “Nee” zegt Joey: “Ja gelijkheid, f*ck me, echt niet, bullshit” Joey geeft aan dat de mensen zich zo prachtig weten te  profileren maar tegelijkertijd is het van binnen verdorven of zoiets, het zit niet lekker, het is niet gezellig en niet meer leuk. Het is alsof ze bang zijn om naar huis gestuurd te worden of zoiets, ik snap het echt niet! En met deze woorden van Joey eindigt de filmopname. Natuurlijk proberen wij dit filmpje later nog toe te voegen.

Denken jullie dat Joey alle drie zijn stemmen daadwerkelijk aan Colinda geeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *