Colinda wil niet op vrienden stemmen.

Colinda wil niet op vrienden stemmen.

Colinda wil niet op vrienden stemmen. Zelfs niet als haar vrienden wel op haar zouden stemmen. Joey heeft al vaak op Colinda gestemd. Omgekeerd zou Colinda dat zeker niet doen. In haar wellness ruimte  spreekt Colinda met Tineke over haar idee van het stemmen. Als Colinda al haar stemmen niet aan Tineke zou geven, zou ze er mogelijk over nadenken om al haar stemmen aan Joey te geven. Aan de andere kant voelt dat niet goed voor haar, want zo zegt Colinda: “aan Joey heb ik heel veel steun gehad, dus ik zal nooit op hem stemmen. Ook niet op Gi.” Tineke vermoedt dat zijzelf, Bjorn en Colinda op de bank komen te zitten. Dit is ook wat Tineke wil. Echter ze maakt zich er desondanks zorgen over, dat ze mogelijk Utopia toch niet kan verlaten. (Je weet nooit wie de nieuwe inwoner naar huis zal sturen).  Colinda verzekert Tineke dat ze op haar drie stemmen kan rekenen. Colinda vertelt nog dat ze er ook veel voor voelde om te stemmen op iemand als Bjorn. Maar ze geeft Tineke nu haar drie stemmen, want Colinda gunt haar de ontmoeting met haar kleinzoon in Curaçao. En toch geeft Tineke nogmaals aan  niet helemaal gerust te zijn op het oordeel van de nieuwe inwoner. Maar Colinda hoont dat weg en zegt: “Het zou gek zijn als de nieuweling jou niet naar huis zou sturen. Iedereen stemt op jou om je naar huis te sturen. Niet omdat je ruzie hebt met de hele groep, maar omdat iedereen ziet dat je hier niet wilt zijn. Als nieuwe inwoner ga je niet gelijk tegen de haren van de groep instrijken.”

Wat denken jullie, is het feitelijk al beslist dat Tineke Utopia zal verlaten. Of…. heeft de nieuwe inwoner toch nog een verrassing in petto?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *