Naomi en Gaby over hun Utopia

Naomi en Gaby over hun Utopia

De jongste dames in Utoipia Naomi en Gaby voeren overleg in de buitenlucht. Ze bespreken het huidige Utopia

Terwijl Naomi werkt aan haar kunstwerk, vraagt Gaby over wat haar Utopia precies is. De gepikeerde Naomi zegt “Nou, een plek waar ik me fijn voel, waar ik niet op mijn tenen hoef te lopen, maar dat voel ik op dit moment niet. Ik pleit daarom voor een samenleving, waarin minder gezeurd wordt.” Tineke zit bij het gezelschap en na de woorden van Naomi staat Tineke prompt op van tafel en loopt weg zonder iets te zeggen. Het gesprek gaat verder , omdat Gaby er nog niet klaar mee is, ze zegt hardop, “Ja, ik vind dat ook, je moet hier iets oppakken, maar waarom moet dat?!!” Naomi reageert met de woorden, “Het is ook fijn al je ergens mee aan de slag kan, maar het is gewoon de manier waarop.”

Tevens komt bij de twee dames ook de nominatie nog maar eens ter sprake. Naomi geeft aan dat ze de vorige keer op het laatste moment heeft getwijfeld op wie ze zou stemmen, vervolgens bleek dat de verkeerde keuze geweest te zijn om voor Ivan te gaan. Deze nominatie is Naomi er echter wel zeker van, ze zal haar stemmen vol op één bewoner zetten. Ook Gaby twijfelt niet aan haar eigen ideeën wat stemmen betreft en zegt, “Het is ook niet zo eng als de vorige keer.” Beide dames willen nog voor geen goud het terrein deze maand verlaten. Ze willen hun doelen verwezenlijken en hebben er reuze zin in om dit in de komende maanden te doen. Ze hebben de smaak te pakken. Wel blijft de vrees om op de schopstoel te komen zitten.

Morgen zal het verlossende woord volgen. Wat zijn de kansen van de twee jongste bewoonsters, kan je dat inschatten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anna at 05:28

    Ja welke doelen hebben deze meisjes? Het enige wat ze daar doen is de bewoners ergeren en ook de mensen buiten vinden het verschrikkelijke kleuters ,Naomi de huilebalk als ze haar zin niet krijgt en Caby heeft ook gezegd dat je daar voor de lol zit dus ….

  2. Wil at 20:16

    Naomi heeft maar 1 doel, waar ze nu mee bezig is komt ook niet af, want dat is te merken met de fotos, Dat was haar doel, nou nou wat heeft ze veel bereikt……
    Waar haalt ze de woorden van boven staande verhaal vandaan, ze weet niet wat ze zegt, en is nog verwender als ik dacht, als ze dr zin niet krijgt……janken, want daar is gio gevoelig voor,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *