Gabriëlle bereidt zich voor op de nominaties.

Gabriëlle bereidt zich voor op de nominaties.

Gabriëlle is benieuwd naar de stemming van morgen, ze is ook benieuwd wat het gevoel zal geven van de eventuele ontvangen stemmen. Voel je je neerslachtig of doet het je niets. De vorige keer was Mark bijna op de schopstoel terecht gekomen en kan deze vraag wel beantwoorden. Mark denkt altijd na waarom hij stemmen heeft gekregen, tot op de dag van vandaag heeft hij alleen stemmen gehad die op persoonlijke vlak zijn gegeven en niet op zijn werkethiek. De drie stemmen van de laatste keer van Patrick deerde hem niets. Belangrijk is om goed te luisteren wat de motivatie is van diegene die jou de stemmen heeft gegeven. Met die informatie kan je wat mee doen, daar kan je eventueel aan werken. Dit zijn o.a. bruikbare informatie voor Gabriëlle.

Of Gabriëlle stemmen zal krijgen is afwachten, tevens zal ze moeten afwachten hoe haar reactie zal zijn wanneer zij stemmen ontvangt. Laura maakt zich geen enkele zorgen over de aankomende nominaties. Een reden om haar een stem te geven ziet ze niet. Als het zo is en het heeft goede onderbouwing, dan is het maar zo.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 22:41

    Laura ,Wilco heeft wel lef en is eerlijk tegen Marc om hem te zeggen dat hij op hem gaat stemmen.Jij Laura ben een rat om niet tegen de gene te tegen dat jij hem of haar stemmen gaat geven.Joey is de grootste rat ,hij stemt altijd het laats,Om te kijken als hij stemmen krijgt om daarna te kijken wie geen stemmen heeft om die als nog een stem te geven .Dus dat wil zeggen Ik Joey hem stemmen jullie ook.Niemand met 0 Stemmen.Dat gedraag is pas kukeleku !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *