Charlotte bezoekt Laura bij de poort

Charlotte bezoekt Laura bij de poort

Charlotte heeft wat goed te maken na het niet sturen van post. Daarom besloot ze hoogst persoonlijk zelf richting het Utopia te gaan en Laura even gedag te zeggen bij de hekken. Vele bewoners volgen als ze merken dat Charlotte bij het hek staat. Daar volgt een gezellige ontmoeting waarin Charlotte zegt dat ze momenteel erg druk is en lag te slapen na het vele werken. Haar telefoon is gestolen en heeft ook nog iets voor Laura mee genomen. Charlotte overhandig Laura bloemen en uiteraard een brief ook voegt ze eraan toe dat alles gewoon goed is! Ze moet niet meteen van alles denken. Ook wordt er gesproken over vrijdag, zal Laura dan gaan? Zo wordt er vertelt dat het buiten allemaal wel meevalt en dat ze er nog maar even van moet genieten. Ook vertelt Charlotte dat oud bewoners regelmatig komen eten in het restaurant van haar vader waar ze zelf ook werkt. Naomi maakt ook nog even gebruik van dit “bezoek” en vraagt of Charlotte de groetjes aan haar ouders wil doen. Dat doe ik antwoordt Charlotte, ik heb hun nummer. Als het gezellige “bezoek” voorbij is loopt Laura snel richting de loods om daar haar brief van Charlotte te lezen. Eind goed al goed!


Laura leest brief Charlotte

Laura leest de brief van Charlotte

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. martine at 20:15

  zou het voor utopianen en publiek leuker worden als er een dagelijks uurtje binnenloop mogelijk wordt voor een x-aantal mensen per dag?
  rondleidingen, maar ook gewoon een bakkie leut, even van gedachten wisselen met deze utopianen?

  geen ingewikkelde poespas, maar allicht brengt het weer wat meer leven in de brouwerij

 2. bart g at 16:25

  Wat een spel zeg..Weer goed geregiseerd door de regie.

  Hoop dat Laura voet bij stuk houd en vrijdag echt weg zal gaan…

  En het vreemde is dat er nog steeds niemand in de plaats is gekomen voor Chris.
  Kunnen zeker niemand krijgen hiervoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *