Utopia nieuwtjes 20 april

Utopia nieuwtjes 20 april

Het Utopia nieuws van 20 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Nicole en Ivan hebben een ruzie gehad. En deze loopt aardig op zo scheld Nicole er flink op los. Waar de ruzie over gaat? Ivan is boos omdat hij Nicole niet ziet bouwen en Nicole is boos omdat hij zich overal mee bemoeid. Een gedeelte van de ruzie kun je in onderstaand filmpje kijken.
 • Charlotte heeft geen brief geschreven aan Laura. Laura is erg verdrietig en bespreekt dit dan ook met haar naamgenoot. Laura geeft aan zelfs langer te willen blijven en snapt niet waarom Charlotte niets van zich heeft laten horen al was het maar een klein briefje geweest. Het is voor Laura onderwerp van gesprek vandaag. Ze vertelt zelfs aan Gabriëlle dat ze de ring gekregen door Charlotte heeft afgedaan…
 • Charlotte wordt op haar Facebook pagina ook overspoeld met reacties. Waarom heeft ze niks gestuurd? Wellicht laat ze dat later nog weten…
 • Oud bewoner Sonny en René hebben een eigen bedrijfje opgericht. Hun site is momenteel online. Wat verkopen de heren? Handgemaakte meubels.
 • Momenteel liggen enkele bewoners lekker te genieten van het zonnetje. Zo zien we Colinda, LauraB en Laura zonnebaden.
 • De dierenarts is in Utopia. Dit om te kijken of de koe zwanger is en de Utopianen binnenkort een tweede klaver kunnen verwachten. Maar helaas, na enige onderzoeken blijkt dat de koe niet drachtig is. Nog een keer opnieuw proberen dan maar?

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Koe niet drachtig

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 15:19

  Wat is ivan weer vrouw vriendelijk zeg, Laat je niet afblaffen Nicole door Ivan, laat hem een ander zoeken die datwel pikt, dit verdien je niet.

  • David Brigham at 15:39

   Jawel hoor, ze verdient het helemaal! (ze maakt niks af en doet net zo weinig als de andere dames — alleen vloeken doet ze goed).
   Of hij het zo moet brengen is een ander verhaal, dat wel.

 2. Hortence at 14:01

  Laura is zo naïef dat haar eigen stront niet eens ziet ,maar wel van een ander.Ze loopt te roddelen over een ander en kijkt wat een ander doet en zegt.Ze heeft tijd voor wat Wilco doet.Die Charlotte is een hypekreet dat de hele dag zat te vreten en cola drinken.En ander voor liegen om er beter uit te komen.
  Als Charlotte buiten aan het janken was ,was het Laura die steeds ging om haar trosten .Maar als die Laura buiten aan het huilen was ging Charlotte nooit om haar te trosten.Charlotte was met kerst naast Joey aan zitten ,ze wist dat ze over een paar dagen naar huis ging.Waarom niet naast Laura plaats nemen.Ze gaat toch o naar huis.Als ze aan het bedanken was had Charlotte het altijd over haar ouders en nooit Laura die haar het hele jaar aan het trosten was en niet haar ouders die af en toe post stuurde.
  Charlotte houd alleen van zich zelfs en heeft nooit van Laura gehouden.Charlotte deed alles voor de stemmen.Charlotte was eerst met Joey en later met Laura.Dan heeft dat mens nog lef om over Marc te roddelen. Ze is niet goed bij haar hoofd.Ze moet zich laten na kijken in haar hoofd.Net toen een vriend van haar was overleden.Ze condolerend de fam niet eens ,maar gaat naar Colinda om voor haar te kijken als die vriend geen zelfmoord heeft gepleegd.Hoe ziek moet je zien zijn als mens .Heeft ze aan de fam gevraagd als ze het mag.Ziek is dat mens.

  • Anja at 15:24

   Die charlotte is nog steeds niet te vertrouwen , een grote bek, en kan roddelen als geen ander, denkt laura nu echt dat alles koek en ei is????? Ze heeft allang een ander die charlot maar wil het niet laten weten aan laura zolang ze in utopia zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *