Laura krijgt geen post van Charlotte

Laura krijgt geen post van Charlotte

We schreven al dat Colinda vanmorgen naar de brievenbus is geweest en daar post voor de bewoners uitgehaald heeft. Dit keer voor Joey en Laura.

Laura stort zich enthousiast op haar post maar al snel veranderd haar mimiek. LauraB merkt al snel dat er iets aan de hand is en gaat dan ook bij haar naamgenoot zitten. Ik heb niks van Lot zegt Laura verbaasd tegen LauraB. Wel heeft ze wat post van haar moeder en vriendinnen. In een brief van haar moeder staat ook iets over Charlotte. Maar helaas laat ze daar niets over los. F*ck het dan ook he, je weet hoe ik ben! Krijg dan maar lekker de vinketering horen we Laura kwaad zeggen. LauraB probeert haar vriendin nog een beetje te bedaren maar Laura is niet bepaald blij. Lekker nog een half jaar langer in Utopia verblijven voegt ze eraan toe. Ook Colinda vraagt of de post bevalt maar Laura antwoord dat ze al klaar is met lezen. Alleen de belangrijkste mensen hebben geschreven. Daarna gaat Laura naar haar slaapkamer om de foto’s van de muur af te trekken. Blijkbaar ben ik niet belangrijjk genoeg. Nooit voor de liefde kiezen, nooit! Joey daarin tegen heeft wat leukere post maar laat er weinig over los. Hij lacht regelmatig en zijn gezicht staat een stuk vrolijker dan die van Laura. Zou de relatie tussen Laura en Charlotte over zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 13:07

  Dat Laura teleurgesteld is, is te begrijpen. Maar haar gedrag en reactie is wel erg kinderachtig.

  Er is misschien een heel onschuldige reden waarom Charlotte niet heeft geschreven. Of er moet iets in de brieven van haar moeder en vriendinnen gestaan hebben, waaruit blijkt waarom Charlotte niet geschreven heeft. Maar daar spreekt Laura zich niet over uit.

 2. anna at 12:20

  Misschien vind Lot wel dat Laura B zich opdringt aan Laura……samen in bed liggen de hele nacht en fuifen samen pikt Lot misschien niet…

 3. Frank at 11:18

  Regie is aan het voorsorteren op de komst van Gina. Laura weer vrijgezel, dus er op af! Ik voorspel dat die Gina voor een hele hoop ophef gaat zorgen. De twee geilneven Joey en Giorgio kunnen ook aan de bak. Dat wordt oorlog met Naomi en LauraB. Hoewel Gina volgens mij het buskruit ook niet heeft uitgevonden (een biologische kapper,hoe verzin je het) hoop ik dat zij er in komt. Dan komen de ware karakters van een hoop inwoners naar boven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *