Naomi snapt niets van publieksstem

Naomi snapt niets van publieksstem

Vandaag is de dag voor Naomi wat minder, zo heeft ze negatieve post ontvangen en ontving tijdens de nominaties ook nog eens een publieksstem. Naomi zocht Ivan toen op om het eens te bespreken.

Naomi zegt tegen Ivan dat ze het gevoel had zo goed bezig te zijn. Dus de negatieve post en publieksstem geven haar een beetje een dubbel gevoel. Ivan antwoordt dat Naomi inderdaad beter bezig was dan dat ze eerst deed. Maar in zijn ogen ontbreekt er nog initiatief bij haar. Er volgt al snel een advies. Gewoon vragen kan ik iets doen? Willen jullie iets drinken? Naomi snapt het allemaal wel maar antwoordt dat ze zich ook vaak eenzaam voelt in de groep. Ook heeft ze het idee dat andere bewoners nauwelijks naar haar luisteren. Hoe vaak zeg jij iets onderbreekt Ivan haar. Naomi zegt dat ze inderdaad niet vaak iets zegt maar dat komt dan weer omdat ze het idee heeft dat niemand het wat interesseert wat ze ook doet. De kans om wat te doen is er voor iedereen, alleen die moet jij zelf pakken. Jij moet het zelf willen. Jij moet het zelf aantonen. Jij moet het zelf vragen én het er zelf erover hebben gaat Ivan verder. Ook Ivan vertelt Ivan dat hij zo veel mogelijk zonder zijn geliefde Nicole probeert te doen. Zo blijf je toch bezig. Naomi antwoordt dat haar valkuil ook wel een beetje is.  Als ik iemand leuk vind dan wil ik alleen maar bij die persoon zijn. Volgens Ivan is hier niks mis mee, zolang je die persoon ook bij je bezigheid betrekt. Doe er iets mee. Samen de keuken schoonmaken. Samen dweilen. Ook dat valt op. Ook dan ben je bezig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:08

  Kan je zien hoe dom ze is, sorry dat ik dit zeg waarom ze van het publiek 1 stem kreeg, meid wees blij dat het bij 1 stem gebleven is ik had haar meer stemmen gegeven. Maar de Laura’s zeggen elke keer dat ze meer moet doen ik had van de meiden toch verwacht dat ze haar toch wel 2 stemmen gaven alleen al om haar te waarschuwen.
  Waarom is de stem van Mark niet op geschreven ik had verwacht dat hij ging stemmen op Bjorn

 2. Ladybug at 20:13

  Ik heb het idee dat Naomi thuis ook dit gedrag vertoonde en dus niet te harden was.
  Ik vind haar oerdom en daarom doet ze niets met hetgeen de bewoners tegen haar zeggen.
  Daarom snapt ze de publiek stem ook niet. Het enige waar ze goed in is….
  nou ja dat weten alle Utopia kijkers en lezers wel.
  Doordat Tineke elke dag roept dat ze eruit wil en naar huis, maar het zich financieel niet kan veroorloven om tussentijds te gaan, is de stemming vertroebeld en zijn de meeste stemmen naar haar gegaan.
  Zeer waarschijnlijk hadden anders Gaby Vader of de gillende keukenmeid dan bovenaan gestaan.
  Naast Tineke zijn zij de grootste teleurstelling in de groep.

 3. Hortence at 17:20

  Hoe kan je het niet snappen dan Naomi ? Kijk naar de kamer waar je in slaapt.Al ben je thuis zo een sloddervos .De buiten wereld niet te weten.Je weet dat je een foto cessie had .Niet 5 min voor dat ga je als een gek lopen zoeken en een ander lastig vallen om mee te zoeken.Je moet nooit wat in Utopia.Zelfs jouw boord waar je uit hebt gegeten laat je staan.Gio wilt geen relatie .ga niet lopen zeuren om te janken om zo medeleven te wekken.Gio wil het niet en blijft jouw misbruiken .Tijdens carnaval dans en verleid Gio ander meiden waar je bij stand.Naomi je hebt toch waarde van je eigen lichaam?? Gio zei tegen je dat jij zijn derde vriendin binnen Utopia en zijn eerst Valentijn.Ze moest toen al niet met hem verder zijn gegaan.Het doet je ouders pijn dat een stond vent jouw zo voor schuit zet en nog op tv. Die beide Laura’s zeggen het ook steeds tegen jouw.

 4. Wil at 15:59

  Dat Naomi dat niet snapt dat ze publiek stem kreeg, we zien haar alleen maar bij en op Gio hangen, en maar lebberen, dat is wat het publiek van haar ziet. Als je je zo voelt als nu, kan je beter gaan en groot worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *