Ivan over zijn relatie met Nicole

Ivan over zijn relatie met Nicole

Na de uit de hand gelopen picknick met Nicole neemt Ivan even tijd voor zichzelf. Hij gaat op een fust zitten en rookt een sigaretje. Niet veel later komt Gabriëlle bij hem zitten. Ivan vertelt in het kort wat hem dwars zit. Ik doe alleen maar iets uit bestwil, en ehmm… Ik heb niet het idee dat het in dank wordt afgenomen. In dit geval vind ik niet dat ik fout zit op wat voor manier dan ook. Ik denk dat ik mag aangeven waar ik mee zit en als dat niet gewaardeerd wordt… Het is zoals het is. Gabriëlle denkt dat de manier waarop Ivan iets overbrengt het probleem is. Ivan dnekt daar anders over, mensen vinden het niet leuk als zij op met hun neus op de feiten worden gedrukt. Ik vraag niet veel, het enige wat ik vraag is doe wat je zegt. Als ik er wat van zeg dan geef ik haar het gevoel dat ze op het strafbankje zit. Gabriëlle hoort het aan en vraagt hoe het nu verder moet. Ivan antwoordt het nog niet te weten, hij wil alles even laten bezinken. Wat een ellende een relatie in Utopia antwoordt Gabriëlle. Een relatie over het algemeen is al ellende aldus Ivan… Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *