Utopia nieuwtjes 22 april

Utopia nieuwtjes 22 april

Het Utopia nieuws van 22 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

  • Vannacht is er het een en het ander gebeurd! Een aantal bewoners zijn onder gekalkt in hun gezicht. De slachtoffers? Bjorn, Colinda en Wilco… De daders? Laura en Gabriëlle liepen vannacht met een stift rond… Tineke vind het nergens op slaan zo vertelt ze als ze Colinda haar gezicht schoonmaakt. Hebben ze hun jeugd gemist of zo?!
  • Vandaag komen twee nieuwe potentiële bewoners! Hoe laat is nog even de vraag. En wie er binnen gaat lopen ook! Gina, John of Marcel wat denk jij? Uiteraard volgt verslag over intrede nog, hou de website in de gaten!
  • Momenteel wordt er hard gewerkt in het weiland. Er worden een aantal obstakels gemaakt.
  • Wilco en Colinda maken hun lunch in de keuken.
  • Bjorn is druk bezig met telefoneren.
  • Laura is helemaal klaar met Tineke, ze vind haar een sfeer verpester en ziet haar liever gewoon gaan. Ook LauraB is er klaar mee, ze gaat er dan ook geen energie meer in steken.

We voorzien dit bericht meerdere malen per dag van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *