Marcel en Gina zijn de nieuwe potentiële bewoners

Marcel en Gina zijn de nieuwe potentiële bewoners

En dan is het eindelijk zover! Wie worden de twee nieuwe potentiële bewoners die 4 dagen in Utopia mogen vertoeven? Rond 12:00 uur zien we Marcel en Gina het Utopia terrein oplopen en worden hartelijk ontvangen door Gaby, Laura, LauraB, Nicole, Naomi en Gabriëlle die al bij de poort stonden te wachten. Na een voorstel ronde lopen de bewoners en de nieuwe bewoners richting de loods. Tijd om een voorstel ronde te doen…

Gina begint te vertellen, is 25 jaar en wil een te gekke tijd beleven. Ze wil iedereen helpen waar ze kan. Ze is kapster en wil zich gaan focussen op de biologische kant. Ook hoopt ze met Laura de kleding collectie op te pakken. Ze wil buiten het ijs breken door dadelijk twister te spelen. Gina keek het programma vorig jaar dagelijks en nu wat minder. En wil hier een leuke tijd maken in Utopia. Gina vindt schoonmaken ook niet erg, ze heeft wel eens een schoonmaakwoede. Gina haar idealisme is een grote familie zijn. Niet aan de jackpot denken en met zijn allen doelen bereiken. Je hebt ieder zijn eigen geluk maar wel met de hulp van een ander.

Marcel ik ben 27 jaar en getrouwd, heb 3 kinderen. Ik heb in het verleden van alles en nog wat verkocht. Ook kan ik bouwen maar zou graag in Utopia me willen richten op de camping. Ik wil het zwembad erbij betrekken. Iets met speelgoedtoestellen en zou graag borstbeelden willen maken van alle bewoners. Daar ga ik mallen van maken en vervolgens kunnen we snel geld verdienen. Ook zou ik boten willen opknappen en door verkopen. Dat is eigenlijk wel het hoofd deel wat ik zou willen doen. Marcel zegt dat hij zich 1,5 jaar geleden heeft op gegeven. Rond januari werd ik gebeld en ben het gaan volgen. Ik ben toen gaan kijken wat ik zou kunnen doen. En ik heb heel veel mogelijkheden om te helpen. Dus daarom ben ik hier! Zijn kinderen, vrouw en familie staan volledig achter hem. Marcel houdt wel van opruimen en is wel een aan pakker. Voor Marcel is zijn ideale samenleving harmonie en iedereen komt elkaar op. Maar momenteel gaat dat niet zoals het overkomt. Groeien naar een bepaald niveau op persoonlijke kwaliteiten is Marcel zijn idealisme.

Zij mogen 4 dagen in Utopia verblijven en a.s. zondag dan wordt er gekozen wie weg moet. Diegene die dan overblijft mag kiezen wie van de genomineerden Utopia definitief moet verlaten. Daarna is het tijd voor een rondleiding. Succes Marcel en Gina!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Mjo at 15:26

      Idd, @Marja. Eerst zien dan geloven. Allemaal komen ze binnen met de mooiste plannen. Vervolgens worden ze gekozen en komt er totaal niets van terecht. Voorbeelden genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *