Colinda en Gabriëlle in gesprek

Colinda en Gabriëlle in gesprek

Gabriëlle besluit met Colinda in gesprek te gaan. Ze ziet dat ze verdrietig is en aangezien ze gisteren 24 uur wilde aanvragen besluit ze het gesprek aan te gaan.

Colinda zegt dat het nu wel mooi uit zou komen om te gaan.  Ze vindt dat de verkeerde mensen gewaardeerd worden. Gabriëlle geeft vervolgens aan dat ze het moeilijk vind om het gesprek aan te gaan als ze verdrietig is. Ik weet echt niet wat ik moet doen! Als ik echt geen gesprek wil geef ik het wel aan antwoordt Colinda. Maar ik ben ook geen hulp roeper. Een ding is wel zeker Wilco is er wel echt voor je aldus Gabriëlle. Dat klopt zegt Colinda, anders was ik wel weg geweest. Je hebt iemand nodig, anders ga je het echt moeilijk krijgen. Colinda heeft dus nog steeds geen 24 uur aangevraagd blijkt uit dit gesprek. Wel laat ze weten dat ze het niet erg vind als ze maandag naar huis gestuurd wordt. Maar zover is het natuurlijk nog niet! Zondag mogen de bewoners beslissen wie er mag blijven. Gina of Marcel. En één van de twee mag dan besluiten wie van de genomineerden weg moet. Momenteel krijgen zij een rondleiding door Utopia gegeven door Gio. Binnenkort zullen we meer zien van deze twee. Wat is jou voorkeur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:47

    Laat ze er alle 2 in blijven als vervanger voor Chris maar ik vind niet dat je zegt o dat is leuk een boot verbouwen heet hij een geld schip mee genomen.
    De mannen gaan voor de vrouw ziet er heel mooi uit en weer een die wel schoonmaken niet erg vind ,zal snel veranderen als ze er een week zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *