Drie potentiële bewoners stellen zich voor

Drie potentiële bewoners stellen zich voor

De drie potentiële bewoners zijn bekend gemaakt, het gaat om Marcel, Gina en John. Ze stellen zich hier voor.

potentiele bewoners marcel

Marcel
Marcel is 47 jaar en verkoper, en is vader van 3 kinderen. Hij is al 11 jaar samen met zijn vrouw Jolanda. Thuis is hij een leidend figuur en dat wil ik in Utopia ook graag zijn. Ook heeft Marcel een nieuw product waar geld mee verdient kan worden. Gipsen beelden en hij kan ze maken! Verschillende figuren kunnen gemaakt worden zoals de koeien maar ook de bewoners zelf. Hij heeft zijn eigen huis gebouwd en heeft dus ook 2 rechter handen. Maar dat is nog niet alles, Marcel wil de Utopia camping een nieuw leven in blazen. Hij wil de bezoekers een unieke ervaring bieden door een eigen gebouwde speeltuin en het zwembad erbij te betrekken. En zo heeft hij wel meer ideeën door bijvoorbeeld zeilbootjes te kopen, op te knappen en weer te verkopen. Ik ben een harde werker, eerlijk en zeg waar het op staat. Ik zou in de problemen kunnen komen in Utopia maar ben geen ruzie zoeker. Ik hou van gezelligheid! Volg Marcel via deze pagina

potentiele bewoners john
John
John is 48 jaar en verzorgende van beroep. John woont al 11 jaar samen met zijn vriend Andreas en sinds 3 jaar hebben we onze honden erbij. Hij wil de ouderenzorg op de kaart zeggen en iets met gay awareness. Ik wil voordat ik 50 word nog een groot avontuur mee maken en ik denk dat dat in Utopia heel goed kan. In een ideale samenleving hoort iedereen erbij. Ook de ouderen zij moeten de zorg krijgen die ze behoeven en daar ontbreekt het de laatste jaren in Nederland nogal aan. Ik heb een heel goed plan om daar binnen Utopia iets mee te gaan doen. Ik wil geld binnen gaan halen door een sponsor loop, een grote uitdaging waar we met zijn allen aan mee werken. Het wordt een evenement van een aantal dagen. Je kunt er geld mee verdienen en haalt bewoners uit hun comfortzone. En ik wil ook iets doen aan de acceptatie van homoseksualiteit. Door middel van speciale feesten te organiseren. Van mij zul je niet veel last hebben, ik hou niet van ruzie. Volg Gio via deze pagina

potentiele bewoners gina

Gina
Gina is 25 jaar en kapster van beroep. Ik zie jullie alweer denken daar heb je zo’n mode popje maar ik ben wel een werkster met harde ideeën! Gina is vrijgezel en woont samen met haar hondjes. Ze wil laten zien dat ze op haar eigen benen kan staan. Ik wil in Utopia mijn eigen biologische kapsalon openen. In Nederland zijn er totaal 3 van en we zullen er binnen Utopia uitspringen in vergelijking met anderen. Ik wil mijn eigen shampoo, conditioner en eigen haar masker maken. Ik ga in Utopia ook knippen, ik zie haar als kunst. Ik wil ook nog iets anders, mijn eigen rokken maken. Het zal betaalbaar zijn en stijlvol. Ik mis de saamhorigheid in de groep en wil de bewoners meer betrekken in mijn plannen om dat te bevorderen. Ik hoor gewoon in Utopia! Ik voorzie de bewoners van een nieuw kapsel en breng geld in het laatje. Volg Gina via deze pagina

Hoe werkt het stemmen?

Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, te vinden via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan zijn of haar Utopia-avontuur moet beginnen. Klik hier om direct je stem uit te brengen

NU: stemmen vanuit de Utopia-app!
Vanaf nu is het ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (iTunes App Store of Google Play) van Utopia.

In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *