Wilco met Ivan in gesprek

Wilco met Ivan in gesprek

Wilco heeft ondanks de vermoedens besloten in Utopia te blijven. Zo liet hij vanmiddag in een gesprek met Laura weten. Vanavond besloot de bouwer met Ivan het gesprek aan te gaan en een korte uitleg te geven. We zijn hier een samenleving aan het opbouwen en dan moet je bouwen begint Wilco. Maar ik merk gewoon dat ik steeds verder mezelf verlies. Hier word ik gewoon oud. Ivan hoort de korte uitleg aan en zegt hem wel te begrijpen. Maar zoals bekend zou hij het erg jammer vinden als hij zou vertrekken. Je hebt nog heel veel te doen hier voegt hij eraan toe. Wilco antwoordt ik begrijp dat ik naar huis moet, ik stoor me aan dingetjes die echt voor de groep zijn. En ik probeer eraan mee te doen maar het kost me gewoon te veel energie… Wilco blijft dus nog even,  zo maakt hij ook aan Gio bekend. Wilco wil de projecten af maken voordat hij gaat. Ook wil ik Ivan nog even helpen. Dus ik blijf nog effe hangen. Maar voor hoe lang?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 22:32

    Ik denk dat het eerste jaar geweldig was voornamelijk andere mensen en van totaal niks iets op moeten bouwen. De personen die er in zaten waren gewoon interessanter om naar te kijken. Deze mensen nu voegen niks toe. Alleen maar afgunst.

  2. Sonja Hiemstra at 22:05

    Op de afgelopen markt heb ik even rondgekeken, het is gewoon een gesloten inrichting met een stel mensen, die de Tv uitzending voor lief nemen om samen met een stel andere idioten zich op laten sluiten om een samenleving te maken, die niks Utopiaans in zich heeft.
    Ideaal is het geenszins en gelukkig is er niemand…. Er ontstaan stelletjes, omdat de hormonen hun eigen gang gaan, Naomie denkt, dat Gio en zij ook na Utopia een stelletje zullen vormen, hoe naief is dat meisje…. Wilco en Collinda idem, dat wordt niks daar buiten en Joey en Laura B ook niet. Nicole en Ivan passen ook geenszins bij elkaar, hij gaat terug naar zijn vaderland als het veilig is.
    Samen is de groep helemaal niet, er is geen samengevoel tussen deze mensen, die opgesloten zitten met elkaar. Het eerste jaar was geweldig leuk om te volgen, maar nu is het een lamlendig zoodje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *