Laura waarschuwt Mark voor Wilco

Laura waarschuwt Mark voor Wilco

De nominaties worden ook vanavond weer besproken. Het “circus” begint morgen namelijk weer. Morgen worden dan ook de 3 nieuwe potentiële bewoners bekend gemaakt en 2 daarvan zullen woensdag 22 april verschijnen in Utopia. Vanaf morgen kan er ook gestemd worden en dinsdag vindt de nominatie ronde in Utopia zelf plaats. Ook Laura en Mark hebben het over deze bewuste stemronde. Ze zitten in de woonkamer te kletsen en het onderwerp van gesprek is Wilco. Mark denkt zelf niet genomineerd gaat worden, ik vind juist dat ik het heel goed doe de laatste tijd voegt hij eraan toe. Laura is wel benieuwd wat er gaat gebeuren en waarschuwt Mark voor Wilco. Ik mag hem wel. Ik vind hem verder wel een hele leuke vent, wel leuk en lief, maar hij is sneaky en dat is hetgeen dat ik al vanaf dag één heb gezegd. Die kerel moet je niet vertrouwen, daar kan je gewoon niet op aan. Zal Laura gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. ah at 11:05

  Ik vind Laura een toffe meid. Niks gemeen of achterbaks maar gewoon recht voor zijn raap. (je vind het mooi of niet) Dat ze geen lieve stoeipoesje is kan je zo wel zien. Met veel liefde; Andreas.

 2. Jan at 10:21

  Hoor wie dat zegt, als er een iemand is die iedereen tegen elkaar opzet dan is zij het wel. En maar kletsen over een anderen, volkomen onbetrouwbaar en stiekum.

 3. anna at 06:20

  dat moet die gluiperd zeggen ,ze is zo slecht als het maar kan zijn….en ze heeft alleen maar roddels wat ook te hopen is voor haar is dat de inkt die ze gebruiken voor de tatooi’s geen ziekte verwekkers bevatten want ze is haar eigen klant…

 4. lena at 22:28

  Het verbaasd me telkens weer hoe gemeen dat mens in elkaar zit. Wilco is misschien sneaky maar zij ohh mijn god spant echt de kroon.

 5. Marja at 22:11

  Laura is weer bezig iedereen op het verkeerde been te zetten en gemene spelletjes te spelen . Dat deed ze met Lot ook al

 6. Ladybug at 21:18

  Wat is dit voor een advies? Mark gaat bij de duivel te biecht! Laura zegt Wilco niet te vertrouwen?
  Zij? De grootste sneaky roddelaarster? Ik hoop dat Mark op zijn eigen gevoel afgaat.

 7. anneke at 20:05

  Mark wordt er niet uit gestemd door de bewoners er is net voor duizende euro’s geld besteed aan de luifel en ik zie de andere het nog niet over nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *