Wilco gaat maandag nog niet weg.

Wilco gaat maandag nog niet weg.

Er zijn teveel dingen waarvoor Wilco zou kunnen blijven. De vriendschap met Mark en Ivan en bang om zijn creaties te zien afbrokkelen als hij thuis voor de buis zou zitten, doen Wilco twijfelen. En Ivan kan best wat handjes gebruiken, want hij moet binnenkort een project afronden. Wilco’s diepste gevoelens deelt hij al schommelend in het zonnetje met LauraB.

LauraB zegt dat de bouwer zeker niet moet blijven, als hij dat alleen voor anderen doet. Wilco is het daar niet helemaal mee eens, hij zou het heel jammer vinden als zijn werk teniet wordt gedaan. Stel je eens voor als Mark ook zou opstappen, als het met Le Luifel  zonder mij toch niet zo’n vaart gaat lopen, zegt Wilco. LauraB vraagt aan Wilco, “Vind je het leuk om hier te zijn?” Met een twijfelende stem antwoord Wilco, “Jawel…., maar het kost me zoveel eneregie. Al die onozele dingen, ik wil mezelf weer vinden buiten Utopia. Het is niet dat ik me rot voel, juist niet”.

Het is bijna maandag, de dag waarop Wilco gepland had om te vertrekken, komt toch dichterbij. Het leek aanvankelijk nog heel ver weg voor zijn gevoel. En ineens zegt Wilco, “Ik ga sowieso weg. Sowieso, maar niet maandag.” LauraB zegt tegen Wilco, enigszins verrast door de plotselinge wending van Wilco’s  verhaal, “Toch niet maandag?!! Maar dan lijkt me ook helemaal geen goed idee om dan weg te gaan! We hebben je nog veel te hard nodig.” Wilco zegt, “Ik twijfel te veel, dus ik ga maandag nog niet weg.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mj15 at 10:33

  Neen, natuurlijk gaat Wilco niet weg. Dat had ik ook kunnen voorspellen. Toch zou ik wel eens willen weten welk spelletje Wilco nu weer speelt. Wilco kennende doet hij alleen dingen in z’n eigen voordeel uitpakken. (hoopt hij dan).

  Bij de drie potentiële bewoners, zit ook een bouwer, die zijn (Marcel) eigen huis heeft gebouwd en naar eigen zeggen 2 rechterhanden heeft. Dus ik hoop niet dat we dan weer, mocht deze bewoner (Marcel) gekozen worden, weer geconfronteerd worden met rivaliteit tussen Wilco en deze (eventuele) nieuwe bewoner Marcel.
  Want Wilco duld van niemand tegenspraak, hij weet alles beter.

 2. Ruud at 06:32

  Nee natuurlijk gaat hij niet weg (de sukkel) wilt aandacht hebben nu voor de nominatie , Dan krijgt hij geen stemmen, denkt tie dan , want als hij der uit gaat gaan andere toch op een andere stemmen denkt hij.
  gewoon lekker weg gaan en luister eens goed wat je kinderen hebben gezegd tegen je WILCO……………Gewoon opzouten dan Ouwe Hagenees.

 3. Ladybug at 19:13

  Helemaal met je eens Anneke. Wilco heeft nog veel toe te voegen aan dit Utopia.
  Persoonlijk hoop ik dat de Laura’s vertrekken. Denkt Laura inktpot nu echt dat Charlotte eeuwig op haar blijft wachten? Mens ga en pak je leven op.

 4. anneke at 17:52

  Dit had ik wel verwacht aan een kant hij vindt het jammer voor de mannen.
  Hij heeft al heel veel gedaan en zal nog wel meer dingen kunnen doen zoals, als er vraag naar is stoelen maken er staan hele mooie maar te dure meubels.
  Maar zullen die mannen ook blijven voor hem als ze er uit willen.
  Wilco is veranderd hij is rustiger geworden als hij blijft laat het dan zo blijven.
  En Laura B kijk uit anders krijg je stemmen van Wilco bemoei je er niet mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *