Een goed gesprek tussen Mark en Wilco

Een goed gesprek tussen Mark en Wilco

De afgelopen weken zijn er barstjes zichtbaar in de vriendschap tussen Wilco en Mark. Waar Mark voor een progressief, nieuw beloningssysteem is, snapt Wilco niet dat er een structuur wordt gecreëerd  waarin geld centraal staat. Wilco besluit daarom het gesprek eens aan te gaan met Mark. Hij start zijn gesprek al duidelijk, soms ben je een eikel, maar ik zie je liever niet gaan. Ik ben gewoon lekker bezig antwoordt Mark. Voor mij is het zaak om zoveel mogelijk uit die loods te blijven. Ga jij er maandag nog steeds uit? Wilco bevestigd dit, gisteren heb ik nog een goed gesprek gehad met Col. Het grote probleem is dat ik hier energie verlies aan dingen waar ik geen energie aan wil verliezen. Ik heb niks met dat geldsysteem en met dat gezever tussen mensen. Wel maakt Wilco zich zorgen over Le Luifel en de zorg van de koeien. Dat zal immers toch overgenomen moeten worden. Mark antwoordt dat Wilco zich niet teveel zorgen moet maken. Het moet inderdaad geen kwelling worden. Ik heb expres niet met je gepraat de afgelopen tijd. Je moet lekker je hart volgen. Maar je moet wel weten dat ik je ga missen. Door jou ben ik hier gebleven. Deze woorden doen Wilco wel wat. Wel heeft hij nog wat feedback voor zijn mede patat bakker. Ik vind dat je in een bepaald proces zit waar je nog niet helemaal klaar mee bent. Je praat nog steeds niet veel over je gevoelens. Maar het gaat al wel beter. Mark kan zich in deze bevindingen zich wel vinden. Ik praat er inderdaad niet graag over. Ik ben er te vaak mee op mijn bek gegaan. Maar Wilco, ik hou wel van je. Ik ook van jou gozer sluit Wilco het gesprek af…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toet at 21:30

  Dan zijn we snel klaar .wilco vergeef ik het niet hoe hij tegen pat te keer is gegaan.Hij gebruikt colinda en daar bij is hij zo stiekem en gemeen echt een slang.

 2. anneke g at 22:47

  Ik vindt het nog steeds niet goed dat er in de keuken waar bijna iedereen met zijn kont op de aanrecht zit (daarna wel schoon gemaakt).
  Waarom schild hij de aardappels nu niet in de La Luifel daar moet het toch schoon zijn en hij is dicht bij de ijskast waar ze ingaan hoef je er niet mee naar buiten en nog steeds geen petje, hij heeft wel niet veel haar maar zijn baard. Ik vindt het niet fris.
  En is er nu al controle geweest

 3. Ladybug at 19:16

  Dit is echte vriendschap. Ik heb het idee dat Wilco niet weg gaat.
  Beste Toet, heb jij nu helemaal geen enkele sympathie voor bouwer Wilco? Hij betekent zo veel en doet zo veel. Ga eens een nietsnut afkraken, die zijn er daar genoeg.

 4. Tony at 18:27

  Je kan zeggen wat je wil, maar werken doen ze wel…..
  En ze schuwen ook het gesprek niet !! Voor mij maken ze meer indruk dan Joey en Gio….
  Ik weet niet wat die heel de dag doen ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *