Utopia nieuwtjes 17 april

Utopia nieuwtjes 17 april

Het laatste Utopia nieuws van 17 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je niets hoeft te missen!

 • Ivan en Wilco hebben de koeien weer verzorgd. Ook nemen de mannen het kippenhok onder handen. En verdient een grote schoonmaak.
 • De Laura’s worden buiten rustig wakker onder het genot van het eerste sigaretje van de dag. LauraB zegt dat ze weer twee kilo is afgevallen. Laura is bang dat LauraB een “te smal bekkie” zal krijgen als ze in dit tempo blijft afvallen. Ook Joey is weer een paar kilootjes kwijt. Laura grijpt de gelegenheid ook aan om te zeggen dat ze een tegeltje in de douche kapot heeft gemaakt. Door er op te kloppen. Ze laat LauraB beloven dat ze er niks over zal zeggen.
 • Tineke is opgestaan en heeft vandaag een doel. Ze wil de boodschappen op zich nemen. Ze zet druk achter de eet groepjes die hun wensen door moeten geven en bij Mark en Joey probeert ze een voet tussen de deur te krijgen voor de bestellingen. Helaas voor haar lukt dat niet. Bij Ivan doet ze haar beklag over de douche. De wand schrijnt stuk te zijn en het stinkt er nu.
 • Nicole heeft de bouw van het cordwood huis weer op zich genomen.
 • Mark is druk bezig met Le Luifel, vandaag is het weer patat dag in Utopia dus voorbereidingen worden dan ook getroffen.
 • Morgen om 9:00 worden de drie potentiële bewoners bekend gemaakt! En vanaf dan kan er weer gestemd worden. Stemmen kan dan hier, gratis!
 • Gabriëlle tatoeëert zichzelf en daarna mag ze ook nog op Laura zelf een tattoo zetten. Gabriëlle is razend enthousiast en heeft mogelijk een nieuw doel gevonden. Ze wil het tatoeëren ook leren. Ik wil een derde collega worden aldus enthousiaste Gabriëlle.

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan. Kom je later even terug? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:26

  Ik weet niet wat ik hier lees! De dames worden rustig wakker met een sigaretje? Laat ze lekker afvallen tot er niets meer van over is. Dan worden ze vanzelf onzichtbaar en zijn we er ook af. Die twee doen me denken aan Wie is de Mol. Die gaat ook nooit naar huis.
  En dan Gabrielle die een tatoo bij zichzelf zet. Kan en mag dat zo maar? O lieve help ze heeft een nieuw doel gevonden naast het afvallen met een dure personal trainer en het maandblad vol fouten.
  Ik hoop echt dat Gaby Vader Vader en Naomi ( ik jank als ik mijn zin niet krijg) op de schopstoel komen te zitten.

 2. bart g at 18:44

  Nou snap ik er weer niets van… Blijft die kabouter weer.
  Als dit geen regie opdracht is dan snap ik er helemaal niets meer van.
  Hij moest dat zeggen dat hij weg gaat.. want dat trekt weerkijkers…
  Wat een soap zeg…

 3. Tony at 18:21

  Laura tegen Laura: tegeltje kapot, niks zeggen hoor ! Wat een misbaksels zeg !
  Dan zullen ze Tineke wel weer de schuld geven of Gaby !

 4. Marja at 14:47

  Nee Anja, Naomi vraagt alleen maar aandacht en hebben is het einde van het vermaak zoals het spreekwoord zegt. De nominaties komen in zicht, dus laat ze zich af en toe even zie, zo gauw dat voorbij is gaat ze overdag weer in haar bed liggen.

 5. Anja at 11:24

  Ik zie niemand meer met het dure “spier”apparaat? Overbodige inkoop dus, ik dacht dat het juist voor Naomi gekocht was??????????

 6. anneke at 10:50

  Gaat Mark voor 14 personen de hele frituur aan zetten en hoe vaak moet het ververst worden als er maar 1 keer per maand markt is ,,, en vraagt hij daar ook geld voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *