Laura twijfelt zal ze toch in Utopia blijven?

Laura twijfelt zal ze toch in Utopia blijven?

Laura en Mark zaten gisterenavond nog gezellig te kletsen. Het vertrek van Laura ziet er ook van alle kanten aan te komen maar Laura lijkt te twijfelen zo vertelt ze aan Mark.

Mark adviseert Laura om alles eens goed op een rijtje te zetten. Hoe doe je het met werk, ga je gelijk door of pak je rust? Hoe zit het met Charlotte? Laura antwoord dat het qua werk wel goed zit maar eigenlijk wel door wil pakken. In december was ik er heilig van overtuigd dat ik zou gaan maar nu twijfel ik. Ook weet ik niet hoe ze er nu in staat. Mark denkt dat zij echt wel op haar wacht maar had Charlotte nog wel bij de poort verwacht. Vanessa is hier al 3 keer geweest en Charlotte woont om de hoek en is er 1 keer geweest. Als er echt iemand gek op je is had ze hier wel vaker gestaan. Maar zo denk ik erover. Ik heb ook geschreven dat ik nog steeds verliefd ben op haar. Ik heb ook gevraagd aan haar hoe ze denkt en wat ze voelt. Ik lees het niet hardop maar ik wil meer duidelijkheid. Ik wil straks niet de poort uitlopen terwijl zij al verder gegaan is. De post die straks komt is belangrijk voor mij. Wanneer ik ook naar buiten ga volgende week of niet we zullen elkaar weer moeten leren kennen. Dat is ook iets wat mee speelt natuurlijk. Ik vind het wel moeilijk, maar niks is nog zeker in ieder geval. Zal Laura toch langer blijven als 24 april?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 19:19

  Laura je doet niet anders dan roddelen en je hebt een te grote bek. Durf je de wereld niet meer in?
  In Utopia denk je iemand te zijn. Daar buiten beteken je waarschijnlijk niets meer.
  Lot zal wel gek zijn om eeuwig op jou te wachten. Vreselijke betweter hoepel op.

 2. Helmie at 13:22

  Oprotten met die luie inkt-pot!!! Ze voegt niets toe alleen inderdaad op haar luie reet zitten. In de buitenwereld zal moeten gaan werken en dat zint haar totaal niet!!

 3. anneke at 10:43

  Gaat iedereen nu drijgen met ik ga weg nog even en dan komt iedereen op de stoel om niet er voor te betalen , en dan hopen op die mannier weg te kunnen gaan.
  Als dat zo is kunnen ze beter verder gaan met 10 personen kost minder geld

 4. Marja at 09:30

  Ze zal wel blijven, hier kan ze de hele dag op haar kont zitten en anderen de bestellingen voor haar laten inpakken. Thuis moet ze het zelf doen. Ze kan natuurlijk ook haar Han ophouden bij de bijstand, maar dan heeft ze minder dan in luilekkerland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *