Een romantische date voor Colinda en Wilco

Een romantische date voor Colinda en Wilco

Een romantische date voor Colinda en Wilco. Ja bij romantiek passen geen lampen, dus de kaarsjes zijn aangemaakt. Ja want Colinda en Wilco hebben een romantische date. Of deze romantische date een afscheidsfeestje is, dat weten wij dan ook nog niet, maar het is mogelijk zoals dat in ons vorige bericht te lezen viel.

Ongeveer om 19:30 uur wordt er op het Utopia terrein Argentijns eten bezorgd. Colinda vertrekt – gewapend met de tassen vol eten – richting haar huisje. Ondertussen maakt Wilco, onze ijverige bouwer zich gereed voor de date.

Colinda vindt dat de ruimte wel wat romantischer kan ogen. Dus de lampen gaan uit en de kaarsen aan. Zenuwachtig wacht Colinda op haar Utopia- mannetje. Gelukkig hoeft Colinda zo zenuwachtig als ze is,  niet lang te wachten. Want al snel stapt Wilco binnen met (héél romantisch) een vers geplukt bloemetje!

Het stelletje schuift vervolgens aan tafel. Bij de bestelling treft Wilco een zak patat aan. “Jij bent een patat-man hè! Daar heb ik rekening mee gehouden”, vertelt Colinda aan Wilco. Samen genieten ze van het lekkere eten. Colinda zegt : “Na een periode van crisis…” en Wilco vult toepasselijk de zin aan met de woorden “…mag er wel eens een goede periode aanbreken”.

De aankomende nominaties, dat gesprek is een verstoring voor deze romantische date, maar toch wordt hierover even een gesprek gevoerd tussen de twee geliefden. Colinda zegt namelijk dat ze hoogstwaarschijnlijk drie stemmen gaat geven aan Tineke. Wilco vindt het jammer dat ze tactisch wil gaan stemmen: “Ik denk dat je spijt gaat krijgen, want je doet het niet op gevoel” zijn dan ook Wilco’s woorden.

Wat denken jullie… is dit een afscheidsetentje en zal Colinda inderdaad tactisch gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 10:37

    Doet ze dit van het geld dat ze achter heeft gehouden want anders vraag ik me af of de mede bewoners dit wisten
    Zij gaan toch geen geld geven voor hun romantice eten of wordt dat bij iedereen gedaan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *