Maandag 20 april vertrekt Wilco

Maandag 20 april vertrekt Wilco

De vermoedens worden steeds duidelijker dat Wilco één dag voor de nominaties, gaat vertrekken. Zo vertelt hij aan Colinda dat hij bezig is geweest aan het bouwen van een kist. Waarschijnlijk om zijn spullen in te doen. Ik vond het nog leuk ook! Ook wil hij nog even het dak van de Utopia Bay afmaken. En vanavond zullen Colinda en Wilco nog gezellig een hapje gaan eten. Een soort afscheidsfeestje… Ook Tineke bespreekt het met Gabriëlle. en laat dat blijken door te zeggen dat alle bouwers het niet lang volhouden. Als Gabriëlle vraagt hoezo antwoord Tineke dat Wilco één dag voor de stemmingen gaat. Gabrielle antwoordt dat ze dat niet eens mist. Ja gaat Tineke verder, vanavond hebben ze een afscheidsetentje.

Het vertrek van Wilco wat steeds zekerder lijkt te worden wordt ook nog besproken met Laura en Mark op de vide. Laura ligt op bed en heeft last van haar buik, ze voelt zich niet lekker door haar maandelijkse probleempje. De twee hebben het over Colinda en Wilco. Ze trekken volgens Laura steeds verder uit elkaar. Mark was dat ook al opgevallen. Maar dat komt omdat hij vertrekt, en dit keer lijkt hij heel zeker van zijn zaak toen ik hem sprak. Het kritische bezoek komt tot slot nog even aan bod. Volgens Laura klopt de rede van Wilco zijn vertrek niet. Zijn kinderen hebben namelijk gezegd dat hij vooral moet blijven. Alleen hij verdraait het, hij wil hier gewoon niet meer zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. jennie at 13:26

  wilco mag gaan en neem collinda maar mee. wilco mag van mij wel blijven maar collinda moet weg ,zij is vals tegen ivan deze soort mensen die blijven maar stoken.

 2. Gido at 21:53

  Wilco, ga vooral en neem Collinda met je me,

  Tineke ook …………. ga maar, ga naar je familie en huil uit van je ervaringen. Ga genieten van je nieuwe kleinkind maar vooral ZOUTOP.
  HOPPATHEE 4 nieuwe bewoners en weer aktie in de tent

 3. Wil at 19:02

  Ik geef wilco helemaal gelijk, hij heeft hard gewerkt, een hoop neer gezet, zonder hem zou het er anders uit zien. Er zouden meer bewoners het voorbeeld moeten volgen van wilco, zowel werk en de tijd van komen en gaan

 4. adriana46 at 18:42

  Ik kan Wilco begrijpen. Eens ben je het beu daar. Hij was een man met een “gebruiksaanwijzing”, in ieder geval recht door zee en ook een harde werker, die hielp waar nodig was. D.w.z. dat met het vertrek van Wilco weer een waardevolle Utopiaan het terrein verlaat. Wel moet ik Wilco nog een extra compliment geven met de datum waarop hij Utopia verlaat: 1 dag voor de nominatie. Dat is een voordeel, want dan krijgen wij 1 nieuwe Utopiaan door de persoon te vervangen die eruit wordt gestemd. En dan krijgen wij nog 2 nieuwe Utopianen. Namelijk een vervangende inwoner voor Chris en dan ook een vervangende inwoner voor Wilco. Die inwoners worden rechtstreeks door Talpa geplaatst, geen tijdelijk paspoort, geen stemmingen, gewoon “geplaatst”. Ik hoop dat Talpa de juiste visie heeft om de twee vervangende Utopianen ook daadwerkelijk te vervangen door wel waardevolle inwoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *