Tineke over de nominaties

Tineke over de nominaties

Niet alleen Ivan, Nicole en de Laura’s praten over de aankomende nominaties, ook Tineke praat met Nicole en Ivan over de komende stemronde.

Tineke, onze diva, gaat er zelf al vanuit dat zij bij één van de drie genomineerde zal komen te zitten. Ivan vraagt aan haar of zij het ook zelf wel wil om op de bank te komen zitten. Tineke reageert tot twee maal toe, dat ze op de beruchte bank terecht gaat komen en geeft aan dit niet erg te vinden, dit tot grote verbazing van Nicole en Ivan. Tineke zegt, “We kunnen in een rare situatie terecht komen, Wilco gaat weg, Colinda komt op de bank en als de nieuwe inwoner Colinda wegstemt, dan ben ik hier de enige oudere”. Hoe dan ook, Tineke heeft geen duidelijk standpunt ingenomen, gezien wat betreft haar mogelijke vertrek of verblijf in Utopia. Als het zo is dat ze zal moeten gaan, dan gaat ze en gooit dan vol trots haar “Plumeau” in de ring. Wat denken jullie, zou Tineke, Colinda beide op de bank komen te zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 18:52

  Vanuit de bewoners’ stemming waarschijnlijk wel – Tineke, Collinda, Gaby.
  Ik hoop echter dat de kijkerstem eerder Joey of LauraB op de bank zet ipv Gaby.

  Want het blijft ergerlijk, die stelletjes (Joey-Laup, Ivan-Nicole, Gio-Noami) die elkaar de hand boven het hoofd houden en dus tot St Juttemis in dit programma blijven, ten koste van nieuwkomers die wel activiteit of originaliteit vertonen.
  Bah, het moest verboden worden: relatie? dan beiden eruit! 🙂

  • Helmie at 20:42

   Ik geef mijn 3 stemmen aan de directeur Joey!!! Maar ben het met je eens David, De stelletjes zullen never op elkaar gaan stemmen, dus hoeveel kan is er dan eigenlijk??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *