Ivan, Nicole en de Laura’s over de nominaties

Ivan, Nicole en de Laura’s over de nominaties

De nominaties komen steeds dichterbij en zoals we gewend zijn wordt er dan ook veel over gesproken. Zo ook Ivan en Nicole en de twee Laura’s.

Terwijl Ivan en Nicole zich op de tuin richtte uit Ivan dat hij helemaal klaar is met het feministische gedoe van Colinda. Maar hij twijfelt om te stemmen tussen Gaby, Tineke en Colinda. Maar met name over Colinda is hij niet te spreken. Collie wilde een wellness, ze kreeg een wellness. Ze wordt betrokken bij de besluitvorming. Ik snap niet waarom ze zo vijandig doet. Maar aan de andere kant: ze heeft veel meer in haar mars dan ze nu laat zien. Dat is voor Gaby wel anders, zij is zo passief. Wat hebben we aan haar? En Tineke zit niet lekker in haar vel. Bovendien beloofde ze te gaan schoonmaken, maar wat is daarvan terechtgekomen? Ik heb het gevoel dat het niet uitmaakt op wie ik stem, ik zal altijd spijt krijgen dat ik niet op iemand anders heb gestemd.

Ook Laura en Laura bespreken de nominaties. Naast het zweverige gedoe van Naomi en Gaby wil Laura het gesprek aangaan met Tineke. Om te vragen hoe ze zich voelt, want Laura heeft het idee dat ze het steeds meer naar haar zin heeft. Nee hoor antwoordt LauraB. Ik sprak haar er gisteren nog over en ze vindt het nog steeds verschrikkelijk.  Waarop Laura antwoordt tja, dan moet ik misschien maar mijn principes opzij schuiven en mijn stem aan Tineke geven. Als iemand hier écht niet wil zijn…Kortom de spanningen nemen toe, nog een aantal dagen wachten en dan weten we wie er genomineerd is. Wie maakt er een kans om op de schopstoel te komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marijke at 17:51

    Ik hoop dat er nu eens op de wat oudere inwoners gestemd wordt. Het is niet meer leuk Zij hebben het hef in handen en doen gewoon wat hun willen . Met het centraal zie je dat ook duidelijk. De nieuw komers hebben geen geld om een projekt op te zetten en het wordt steeds afgeketst. Ook worden ze bestempeld met lui zijn. Ik stem op de 2 laura,s wat een bemoeizuchtige tantes. Iedereen uithoren en dan de boel verdraaien naar een ander toe . Bah waat miselijk Commentaar op iedereen en wat doen ze zelf, NIETS.Laura heeft het zoooooo druk met tattoos en ik zie ze zelden iets doen.Dus voor mij de 2 laura,s Naomi is ook rijp voor een stem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *