Laura en Laura over Naomi en Gaby

Laura en Laura over Naomi en Gaby

Laura en Laura hebben hun roddelbankje weer opgezocht. Het gesprek gaat over Naomi en Gaby.

LauraB vind dat Naomi en Gaby heel de dag een beetje zweven. Laura kan zich er wel in vinden, ze moet dingen ook continu vragen. Zo ook met de foto’s die Naomi gemaakt heeft. Ze zou deze opsturen maar is alsnog niet gedaan. Toen vroeg ik het vanmorgen en het is nog niet gedaan! Hoe moet dat bij Naomi als Gio straks weg gaat? Ze moet wel voor dingen gaan staan. Ik weet wel dat mensen zich zo gaan irriteren en volgens LauraB zijn deze er al. Deze worden wel steeds groter gaat Laura verder. Daarna gaat het gesprek alweer over allerdaagse dingen. Zo heeft LauraB slecht geslapen maar verder gaat het wel. Verder heeft ze zin in vanavond, want er komen mensen binnen voor sjaals. Daar wil LauraB graag iets mee doen, Laura stelt zich gelijk beschikbaar als model. En wat doen Naomi en Gaby momenteel? Beide zijn bezig met het maken van kleding, de nieuwe roeping van beide? Ze kletsen over van alles en al snel komt het vertrek van Gio aan bod. Gaby zou het niets vinden als haar lover weg zou gaan. Praat maar over een ander onderwerp antwoordt Naomi. Maar ik denk niet dat hij tot december blijft. Gaby geeft aan als het mee zit wel te blijven, maar vraagt zich af wat momenteel het doel is van Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 15:00

    De 2 roddel tantes hebben wel gelijk over gaby en naomi, ik zou zeggen laat ze toch, je moet er niet achter heen, ze zijn groot genoeg om zelf te ondernemen, Naomi moet een schop onder de kont krijgen . Schandalig dat ze nog niet verstuurd zijn,zullen de mensen blij mee zijn!!!!!!!!! En het onderwerp gio wil ze niets van horen, hoe volwassen kun je zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *