John de Mol over Fake Utopia Duitsland

John de Mol over Fake Utopia Duitsland

Fake Utopia Duitsland, na de blunder van de productiemedewerker die gesprekken voerde met de bewoners wat het publiek eigenlijk niet had mogen zien geeft John de Mol ook zijn reactie. Zo is op de Telegraaf te lezen. Hij vindt het eigenlijk lachwekkend en benadrukt dat Newtopia echt is.

Newtopia, de Duitse versie van Utopia, is bij onze oosterburen flink in opspraak geraakt nadat kijkers van de lives tream vorig weekend hoorden hoe een productiemedewerker in gesprek ging met de inwoners. De medewerker vertelde de vijftien ‘Newtopianen’ wat ze allemaal konden gaan doen op het terrein.

Het programma wordt in Duitsland nu door velen bestempeld als Faketopia. “Ik moest bijna lachen toen ik dat hoorde. Ik had nooit gedacht dat zo’n voorval zo veel teweeg zou brengen”, zegt John over de ophef in Bild. “Waarom de medewerker met de inwoners sprak, weet ik niet. Ik ga vrijdag met de persoon praten.”

John beweert dat er absoluut geen script is. Hij geeft wel toe dat het voor kan komen dat de bewoners van Newtopia en het productieteam contact met elkaar hebben. “De batterijen van hun zenders moeten elke dag vervangen worden. Dat gebeurt in de techniekkamer. Het kan gebeuren dat daar met elkaar gesproken wordt.”

Bron: Telegraaf.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *