Utopia nieuwtjes 16 april

Utopia nieuwtjes 16 april

Het Utopia nieuws van 16 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Ivan vond vanmorgen een dode vis in de vijver. Nicole en Ivan hebben het diertje begraven.
  • Tineke heeft het vandaag extra moeilijk, achttien jaar geleden, verloor zij haar echtgenoot. Om de herinnering levend te houden stak ze in alle vroegte een kaarsje aan in de woonkamer.
  • Tineke en Colinda praten naast het onderwerp Utopia verlaten ook nog over de nominaties. Ze voorspellen van wie ze stemmen krijgen. Al snel gaat het gesprek over in  geklaag…
  • Arjuna is weer op het terrein te vinden. Kortom Gabriëlle was weer fanatiek aan het sporten. LauraB, Mark en Joey deden ook gezellig mee.
  • Er hangt een wiet lucht over het Utopia terrein. Volgens Arjuna komt dat door bepaalde planten die dezelfde geur afgeven. LauraB vind het top.
  • Bjorn heeft bezoek! Een mevrouw komt langs die mogelijk danseressen kan leveren voor het Utopia festival wat Bjorn gaat organiseren.
  • Xander de Buisonjé komt in juni optreden tijdens een live in de loods concert, zo lezen Mark en Laura in een mailtje van de zanger.
  • Ivan en Nicole hebben naast het gesprek over de nominaties nog een gesprek over hun relatie. Hoe zien zij deze buiten de poort? Nicole denkt dat Ivan en zij opnieuw moeten beginnen buiten Utopia. Ik zou echt niets liever willen dan dat we op dezelfde voet door zouden kunnen gaan buiten de poorten. Maar we weten niet of het wel realistisch is.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates. Kom je later nog even terug? Volledig op de hoogte blijven van het Utopia nieuws? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *