Waarom wil Colinda & Tineke Utopia verlaten?

Waarom wil Colinda & Tineke Utopia verlaten?

Colinda en Tineke zitten op het (klaag) rokersbankje. De twee bespreken het huidige leven in Utopia en daar wordt dan ook volop over geklaagd. Ze voelen zich niet serieus genomen. De twee spreken over een mogelijk vertrek uit Utopia.

Tineke ging er naar binnen tot 31 december maar ik kan het psychisch niet aan. Dit Utopia bestaat alleen maar uit conditioners, elkaar opzetten en de druppel was voor mij de avond na de markt. Sluit het dan leuk af met een borrel. Maar niet over bokkenpoten en weet ik veel! Colinda lacht en geeft toe dat ze ook graag naar huis wil voor haar kinderen. Ze zou het nog wel vol kunnen houden daar niet van. Maar dit jaar is in mijn familie een jaar van jubileums en zou het graag afmaken. Maar als ik elke dag op sta dat ik al tranen in mijn ogen heb, het is een periode maar als dat niet weg gaat dan ga ik een keuze maken. Tineke had niet verwacht door de geboorte van haar klein kind het zo zwaar zou zijn. Ik heb nu ook wel heimwee. Weet je 100% zeker dat je gaat vraagt Colinda. Ja antwoordt Tineke, ik kan dit niet missen. Ik moet strijden om bepaalde  dingen en daar heb ik geen zin in. Ik zit hier nu tien maanden aldus Colinda en heb een goede 25.000 euro binnen gebracht, wat heb ik er  van gezien? Niks! Wij zijn de aanstellers aldus Colinda en Tineke vind dit geen Utopia voor oudere mensen meer. Colinda kan zich er ook wel in vinden, geen een oudere heeft het hier lang vol kunnen houden. Dat zegt wel iets! Vervolgens wordt er nog even gesproken over een psychiater, diegene zou het niet snappen. Wij zitten hier 24/7 en hij niet aldus Tineke. Daarna vind de regie het genoeg en schakelt snel het beeld om… Het lijkt er erg op dat Tineke binnenkort Utopia gaat verlaten. En wellicht volgt Colinda daarna al snel…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anna at 16:08

  Ik vind wel dat de jongere een beetje aan hun opvoeding moeten denken want ik weet zeker dat hun ouders het ze wel geleerd hebben hoe ze met ouderen moeten omgaan Tineke word zo schofterig toegesproken met name door die Joey en Gio en eigenlijk door al die snot blagen ze is moeder en oma zouden ze willen dat hun moeder door tuig zoals hun zo behandeld worden !

 2. Tony at 14:49

  Colinda wordt in de maling genomen door Joey en Tineke kan helemaal niets goeds doen, terwijl er anderen zijn, die helemaal NIETS doen ! Of roddelen over anderen…of een beetje trainen…een beetje op bed hangen en hard schreeuwen…….Lijkt mij niet een ideale wereld !

 3. Mjo at 12:47

  Laat mij voorop stellen dat ik absoluut geen fan ben van Tineke en Colinda en nog enkele overigens.

  Maar wat Tineke betreft: Ze heeft totaal geen goede instelling en houding binnen Utopia. Maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik nou niet bepaald vind, dat Tineke netjes behandeld en bejegend wordt op dit moment. Dat kan komen door haar opstelling oké. Maar haar nou overal de schuld van te geven, gaat mij ook wat ver.

  Ik ga even terug naar de aflevering / uitzending op TV van woensdagavond. Over de bokkenpootjes en die, wat was het, schuimblokken. Hoe Joey haar daar in het centraal, neerzette. En niemand die Tineke bijviel of steunde, hypocriet zootje daar. Sorry maar wat Joey betreft, een beetje fatsoen in zijn donder mag hij wel hebben, Tineke kon, qua leeftijd, zijn moeder zijn. Later bleek dus wel degelijk dat het niet Tineke was geweest die bokkenpootjes en schuimblokken had besteld, maar Colinda.
  Joey biedt dan wel voorzichtig en erg lauw zijn excuses aan, maar het kwaad is dan alweer geschied. Dan wordt er gewacht met het rechttrekken/corrigeren ervan, wordt gewacht tot het volgende centraal. Neen, gelijk rechtzetten en met de billen bloot, Joey.

  Ik kan mij hier heel erg boos over maken en al helemaal het gedrag van ALLE inwoners, niemand uitgezonderd.
  Ik zou zeggen, pak allen een spiegel en kijk er in en zeg dan hard op: verbeter de wereld, maar begin vooral eerst bij je zelf.

  Dat ik mij hier zo aan stoor, zal wel komen dat ik uit het uiterste zuiden des land kom, maar 1 ding weet ik zeker, hier gaan wij niet op deze wijze met mensen en met elkaar om. Laat mij daar nu ook nog trots op zijn.

 4. Bufie60 at 10:51

  t is te hopen dat degene die mag blijven, Tineke er in laat zitten, zodat ze zelf op moet stappen en het haar geld kost. Ze heeft in de tijd dat ze in utopia is nog niets uitgevoerd. Wat ’n lui mens is dat!

  • mikey****** at 11:14

   jij schrijft precies neer wat ik ook wilde zetten.
   laat die 2500 euro maar in de pot zitten dat vergoed de kosten van de knip/kap beurten en al die nep nagels!
   en als ze zo graag wil gaan…nou dat stapt ze toch op.
   Ze kletst uit haar nek…ze is al eens oma geworden dus weet ze precies welke gevoelens dan gaan spelen.

 5. Mjo at 10:41

  “Daarna vindt de regie het genoeg en schakelt snel het beeld om…”

  Dus als het niet interessant genoeg meer is, of het gesprek duurt te lang, draait men de camera maar weg. Dit is dus ook manipuleren of beter gezegd, we mogen niet alles weten.

  En Talpa maar ontkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *