Talpa ontslaat Duitse productiemedewerker

Talpa ontslaat Duitse productiemedewerker

BEerder schreven we al over het mysterieuze gesprek tussen een productiemedewerker en de Duitse Utopianen waarin deze productiemedewerker zou vertellen wat de bewoners zouden moeten doen. De fake Utopia gate gaat nog even door! Zo is te lezen op het AD.nl. Ook hebben we het filmpje voor je op gezocht waar dit bewuste gesprek nog eens terug te kijken is.

Talpa heeft een productiemedewerker van de Duitse versie van Utopia gehaald. Dat laat een woordvoerder van het productiehuis weten aan RTL Boulevard nadat het programma in Duitsland in opspraak was geraakt. In Newtopia, zoals het programma in Duitsland heet, was dit weekend te zien hoe een productiemedewerker het gesprek aanging met de deelnemers. De medewerker gaf de mensen aan wat ze allemaal konden gaan doen op het terrein. Kijkers reageerden hierop door te zeggen dat het programma misschien deels is gescript en sommigen noemen het nu zelfs ‘Faketopia’.

Thomas Notermans, woordvoerder van Talpa, laat aan Boulevard weten dat er ‘een incident heeft plaatsgevonden’. “Een medewerker wilde helpen, ze heeft geïntervenieerd en dat had niet gemogen”, aldus Notermans. “De hele affaire wordt onderzocht. Wij zitten er bovenop en dat geldt natuurlijk ook voor John de Mol, hij is geestelijk vader van het programma.”
Notermans laat weten dat er maatregelen zijn genomen. “De medewerker is van het programma gehaald.”

Bron: AD.nl

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mjo at 10:57

    Volgens mij klopt de kop tekst niet helemaal. De medewerker is door Talpa van het programma gehaald maar niet ontslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *