Het verhaal van Giorgio.

Het verhaal van Giorgio.

Al eerder schreven we over de relatie tussen Naomi en Giorgio.

Giorgio legt aan Laura uit hoe het nu zit tussen hem en Naomi. Hij vindt het lastig om Naomi in tranen te zien zegt hij tegen Laura. Ik vind haar super leuk maar ik weet niet hoe deze relatie buiten de poorten van Utopia zal gaan lopen. Als ik aan iemand gebonden ben, dan stel ik mijn prioriteiten uit, ik heb geen 100% focus meer. Laura zegt, Tja, je weet natuurlijk niet hoe het hier buiten zal gaan. Giorgio vervolgt zijn verhaal en zegt, Ja, ze zegt ja maar ja, ik heb mijn eigen leven en jij de jouwe. Ik zei tegen haar dat ik niet weet hoe het zal lopen, als ik een jaar naar Australië ga of zo…. Naomi zei, ja maar dat moet je elkaar kunnen gunnen. Laura zegt, het is lastig, ja zegt Giorgio, maar ik ben altijd eerlijk tegen haar geweest echt over alles. Laura vraagt aan Giorgio of zij het ook snapte. Giorgio zegt, ze wil het niet snappen, ze weet het wel. Het is gewoon dat mensen tegen haar zeggen “Ah joh, hij gebruik je gewoon”. en uhhh… weet ik veel wat en dat vind ik gewoon lelijk voor haar.Hoe zou het aflopen tussen Giorgio en Naomi, zou het duidelijk genoeg voor haar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 10:26

    Nu staat ze ook weer achter gio, ze doet echt niks!!!!!! Is helemaal gefocust op gio, ziekelijk gewoon, is net onder de douche vandaan, half 12, Zo jong ,moest zich schamen, er zijn er een paar in de tuin aan t werk, de rest krijgt vieze handen , die maken niet schoon ,niet tuinieren, gooi er maar een heel stel naar huis,

  2. lena at 22:48

    Hoe kan hij afstand nemen. Dat mens gaat zielig doen en hem stalken. Hij heeft medelijden met haar en weet niet wat hij ermee aan moet. Verschikkelijk.

  3. Marja at 21:14

    Gio moet wat meer afstand nemen, Naomi is net klittenband. Gio is al heel duidelijk geweest maar ze wil het niet horen en dringt zich aan hem op. Even huilen en Gio troost weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *