Voortijdig liefdesverdriet.

Voortijdig liefdesverdriet.

Colinda heeft een raar voorgevoel en voelt aan dat er in in de toekomst liefdesverdriet aan zit te komen.

Het zit Colinda niet echt mee, ze weet immers dat Wilco erover denkt om Utopia te verlaten, ze weet niet meer wat ze met zichzelf aan moet. Het zit haar niet lekker, het knaagt aan haar, ze zoekt Wilco daarom nog op voor opheldering. Wilco geeft aan dat hij graag wat afstand van Colinda wil nemen. Op die manier zal de klap van gemis minder erg aankomen, wanneer hij in de toekomst daadwerkelijk Utopia zal verlaten. Colinda wil hier niets van horen, ze wil samen met Wilco genieten van de tijd die ze nog samen hebben, ze wil het maximale uit de ervaring meenemen. Dan kan ze later tevreden terugkijken op de relatie die ze hadden.

Over het mogelijke vertrek van Wilco raken Colinda en Wilco niet uitgepraat. Colinda zegt: “Ik heb je nodig in de humor, in het meer laten stralen dan dat ik nu al doe. Ik heb je nodig in genegenheid. Ik vind je nodig in de gemeenschap. Maar het gaat er niet om wat ik vind en hoe ik het voel. Het gaat erom dat jij je gelukkig voelt. Ik ben me er steeds meer van bewust dat je niet gelukkig bent en dan moet je hier niet zijn”. Wilco geeft als antwoord: “Je moet op een gegeven moment een grens trekken in wat je houdt en wat niet”.

Voortijdig liefdesverdriet 2

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Manon at 20:57

  Wat iedereen hier ook zegt, ik vind het een leuk stel.. Een mooie uitspraak van Collinda naar Wilco toe! inderdaad genieten samen zolang het nog kan!

  • Yvon at 22:16

   Leuk Manon,dat jij dat schrijft…. er is tussen die twee geen herrie of narigheid geweest,Wilco is altijd heel duidelijk over hun relatie geweest,heel anders als met die flapdrol van een Patrick.
   Ik ben echt geen fan van Colinda,maar kijk eens naar Gio en Naomi,daar word ik dan een beetje naar van,dat kind kan alleen maar schreeuwen of huilen.
   Geef mensen toch ook een kans,Wilco heeft heel veel voor de groep gedaan!,
   En respect hoe hij reageerde op het commentaar over hun slaapplaats,Wilco heeft ze gecreëerd er wordt er vervolgens uitgezet,dat hij snurkt kan hij ook niets aan doen!!!

 2. anneke at 19:25

  Ook Wilco heeft al van af het begin gezegt niet iets vast te willen en dat wist ze (dacht ik) maar het lijkt of de vrouwen er niet van willen horen.

 3. Yvon at 18:56

  Waarom nu Toet,sinds wanneer mag iemand geen gevoelens meer uitspreken.
  Ik vind die commentaren zo minachtend en ook helemaal misplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *