Naomi wil duidelijkheid over relatie

Naomi wil duidelijkheid over relatie

Naomi wil graag weten waar ze aan toe is met betrekking tot haar relatie met Gio. Maar geeft Gio haar deze middag de duidelijkheid waar ze op hoopt?

Naomi en Gio zijn een setje, maar Gio wil het niet officieel verkering noemen. En dat zit Naomi dwars, want op haar verjaardag hoopte ze al dat Gio haar verkering zou vragen, maar dat moment is nog niet geweest en gaat misschien ook nooit komen.Het feit dat de twee anders in hun relatie staan blijft aan haar knagen. Ze wil duidelijkheid en wel nu. Ze besluit het direct op de man af te vragen. Gio gaat niet direct in op haar vraag en zegt dat het allemaal ingewikkeld is. Hoe je het ook wendt of keert. Je zit hier in een bepaalde setting die niet altijd optimaal is. Bovendien durft hij niet te zeggen of hun relatie buiten de poorten kans van slagen heeft. En dat is nou juist wat Naomi wil weten. Nu voelt het net alsof je mij in de maling hebt genomen. Het voelt gewoon echt niet eerlijk, reageert Naomi emotioneel. Ze voelt zich gebruikt en de blijvende onzekerheid maakt haar intens verdrietig.

Huilend vertrekt de blondine naar buiten. Gio achtervolgd haar en samen nemen ze plaats op de schommelbank. Je kan gewoon niet van mij verwachten dat ik dit zomaar accepteer. Je doet er zo f*cking makkelijk over. Ik snap het echt niet. Het doet me echt heel veel pijn, zegt Naomi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 15:14

  Wat voor duidelijkheid wil je nog meer Naomi ?? Dat heet Gio je al geven .Hij zei toch tegen je dat hij in Utopia relatie wil.Hij gaat op de bank slapen en niet naast jouw .Hoe duidelijke is hij niet dan.Gio heeft een grote fout gemaakt ,om met jouw naar bed te gaan en daarna pas te zeggen dat hij geen relatie met je wil.Dat moest hij tegen jouw hebben gezegd voor dat hij je had misbruikt .Wilco heeft duidelijk tegen Colinda gezegd dat hij niets voor haar voel en dat hij niet verlieft op haar is voor hij het bed met haar is gaan delen.

 2. Anja at 20:30

  Iksluit mij bij de vorige aan , Ze vroeg naar de bekende weg, Gio heeft het altijd gezegt, en toch wil ze hem dwingen, bahhhhhh, en promt gaat ze weer janken, ik weet zeker als gio er uit is en er komt een jonge vent in, nou ze zal haar pijlen richten.

  • Anja at 21:10

   Gio moet nu ook eens verstandig zijn en niet blijven lebberen aan Naomi, aangezien ze naief is zal ze hoop blijven houden, enzo krijg je de naam gio, dat je naomi gebruikt.

 3. Tineke at 19:54

  Naomie moet niet zo lopen drammen ze vraagt naar de bekende weg , ze weet heel goed dat ze het bed deelt met gio uit eigen vrije wil en gio vind dat best zo moet ze hem maar niet de hele tijd achter k… Aan lopen en aan hem hangen ik zou er gek van worden. Gio heeft geen enkel moment voor zich zelf. En dan maar lopen mekkeren over een zere keel dit is de zoveelste keer dat mvr ziek is tijdens een druk moment, de markt was nog niet voorbij of ze liep alweer rond.

  Nee gio valt niets te verwijten hij is gewoon een gezonde jonge man en er is toevallig een dom blondje die zich aanbied letterlijk een figuurlijk.

  • Helmie at 14:15

   Tineke, ben het helemaal met je eens alleen vraag ik dan wel af waarom Naomie door iedereen wordt beschermd?
   Niemand zegt wat kwaads over haar terwijl ze geen ene rete meter doet.. Is een raadsel voor mij! En zeg nu niet door haar spierziekte want dat is een lachertje……

 4. lena at 19:48

  Ze heeft totaal geen eigenwaarde. Heeft een plank voor de kop. Hij is duidelijk genoeg geweest. Ze doet het zichzelf aan verwend nest.

 5. anneke at 19:17

  Hij heeft al vaak gezegt dat hij niet vast met haar wil zijn , maar ze kruipen wel bij elkaar in bed en dan moet hij dat ook niet doen want dan begrijpt ze het misschien.
  Maar niks dringt bij haar door hij moet nu gewoon(nauw gewoon) zeggen hier stopt het, is ze een paar dagen verdrietig maar zo weet ze waar ze aan toe is en moet ze het respecteren dat Giorgio niks verder wil.

  • martin at 19:25

   gio vind ook vreed dan haal haar weer aan dan duw haar weer weg als zon meisje had zal ik ook naar worden hooor zelf papra

 6. anna at 18:55

  Blijf toch niet zo zeuren Naomi,meer dan wat je nu hebt met Gio word het niet…..en buiten al helemaal niet.Of je accepteerd het of je zet er een punt achter zo simpel is het. Je wil hem alleen maar dwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *