Groot Utopiaans festival en Pool jump.

Groot Utopiaans festival en Pool jump.

Het grootste Utopia evenement ooit.

Het is niet alleen het mooie weer wat mee zit, Bjorn heeft een super overleg gehad met het management van DJ Dyna, Bjorn is dol enthousiast en ziet als ware zijn festival in Utopia langzaam maar zeker van de grond af komen. Wat hij allemaal voor zich ziet is, een grote Mainstage, 1000 man publiek, zeven DJ’s, de horeca wordt extern geregeld,  één heel groot Utopiaans Festival. Bjorn ziet het al helemaal gebeuren.

Wat we al eerder schreven dat het weer mee zit, geven een aantal toch ook de voorkeur om van de pool gebruik te nemen. Laura trekt haar shirt uit en moedigt Gabrëlle en Mark aan om hetzelfde te doen. Mark staat al klaar om een heerlijk Pool jump te maken. Echter niet iedereen heeft trek in zo’n jump, het water is nog wel koud volgens Gabriëlle, maar dat neemt niet weg dat Laura toch haar kiezen op elkaar zet en uiteindelijk toch de jump wil doen. Gabriëlle heeft inmiddels haar broek uitgetrokken om samen met Laura en Mark de jump te wagen. Een aantal bewoners, LauraB, Naomi en Gaby kijken naar het schouwspel en moeten er niet aan denken om ditzelfde te doen. Laura begint af te tellen vanaf 10. 10-9-8-7-…….., de toeschouwers tellen mee en……..  YES, Mark, Laura en Gabrëlle nemen een jump in het koude water. Mark schrok er zo van dat hij binnen twee seconde weer op de rand zat, ook Laura en Gabriëlle wisten niet hoe snel ze er uit moesten komen. Ze kregen wel een compliment van de toeschouwer met de woorden “YOU DID IT”.

Pool jump 1

Pool jump 2

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *