Ivan spreekt Bjorn aan

Ivan spreekt Bjorn aan

Er wordt vandaag hard gewerkt in de tuin van Utopia. Zo zijn Ivan en Nicole al heel de dag bezig maar Gaby sluit zich uiteindelijk ook aan. Als Ivan Bjorn voorbij ziet lopen spreekt hij hem aan. Hij roept hem na of er al gemaild is. Ik doe het zo antwoordt Bjorn, ik heb toch gezegd dat ik het zou doen? Maar dat is het verkeerde antwoord in Ivan zijn ogen.  Ik zeg het al drie dagen. Weet je wat? Ik doe het zelf wel joh. Laat maar zitten! Bjorn snauwt ook een antwoord terug waarvan zijn reactie wel duidelijk is dat hij niet zo aangesproken wil worden. Houd je f*cking bek joh, tuinkabouter, flikker zelf op. Houd je bek joh, ik maak ook geen geintje. Achterlijke! Opdonderen, er zijn prioriteiten schreeuwt Ivan na terwijl Bjorn weg loopt. Voordat Bjorn weg is antwoordt hij of ik het nu doe, of over vijf minuten. Wat maakt dat nou uit?! Het was dus weer even gezellig op het terrein met een klein conflict. Ook Nicole vind het maar ongezellig. Dat moet wel een heel belangrijk mailtje zijn!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 16:36

    Elke keer dat Ivan een beetje vooruitgang toont, en je bijna denkt “Ach,..” schiet hij dat elke keer weer aan diggelen met dit asociale aggressieve geschreeuw. Wat een creep. En dat is dan de minst impopulaire clown daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *