Isabella Smit is op de auto Rai Amsterdam

Isabella Smit is op de auto Rai Amsterdam

Isabella Smit is op de auto Rai Amsterdam

Inderdaad nu op dit moment staat Isabella Smit op de auto Rai te zingen. Wij delen dan als redactie graag dit bericht met jullie. En zijn blij dit geluidsfragment toe te kunnen voegen, zodat jullie Isabella ook een beetje kunnen volgen na het bericht over haar musical concert van afgelopen Zaterdag in Loenen a.d. Vecht. Ze heeft nu op de Auto Rai: “Anouk” en “mijn leven” gezongen. Er wordt verteld dat ze ook nog met Wolter Kroes gaat zingen. Zoals wij weten zong Wolter Kroes samen met Isabella in de loods, het succes nummer “de Prooi” waarmee zij lang op nummer 1 stonden. Wij houden u up-to-date.

Wat denken jullie, zal er een vervolg C.D. komen na deze muzikale hereniging van vanavond?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 14:14

  Ja Naomi had interresse in gio, dat blijkt dus wel, maar ik weet wel zeker dat ze straks hetzelfde overkomt als Isabelle, en dat weet ze goed,sufferd ,Gio gaat verder, en laat de meisjes achter zich.

 2. rina at 22:03

  Ik ben nooit fan van haar geweest, maar ze heeft haar doel bereikt. knap.
  Maar op tv hoor je weinig of niets van haar ook op radio niet.
  Dus of ze echt doorbreekt !!!!!!!!!!

 3. maria at 21:58

  Dit bereik je nu als je een doorzetter bent.Ze staat er toch maar op de Rai in Amsterdam. Ze is ook de enige oudbewoner van utopia die nog regelmatig in het nieuws is. Bij boorbeeld haar concert van 11 april en de anderen die nog op het programma staan. Ondanks alles vond ik het wel jammer dat ze er door ,,naomi,,uit werd gestemd. Maar ja daar is ook wel weer iets moois door gekomen voor isa. het bewijs is er.

  • adriana46 at 22:41

   Precies Maria. Ik had het geluk erbij te zijn de 11e April in Loenen a.d. Vecht. Het was een grandioos spektakel. Zelfs Shownieuws was aanwezig, dus die zullen ook nog wel beelden van dit concert delen. Evenals de oud Utopianen: Harold, Aike, Nicoline, Ron waren aanwezig En zelfs Chris voegde zich nog aan het gezelschap toe. Heel gezellig, je kon zo met de oud Utopianen een babbeltje maken en ook nog met hen op de foto. Geweldig! 🙂

   Ja ik baalde ook dat Naomi Isabella eruit stemde. Ze liet zich veel te veel beïnvloeden door Charlotte en Laura. Tevens had ik gelezen dat ze al wel interesse in Giorgio had. Dus door Isabella eruit te stemmen had Naomi vat op haar prooi.
   (hoe luguber dat woord “prooi”, zo na de perfecte vertolking van Isabella’s nummer “de prooi” samen met Wolter Kroes).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *